請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
AA宏少預約AA飛雪預約
查看: 118719|回復: 6698

[其他] 新四神州吹水打卡加分帖 ~~

睇到好多新手師兄,黎到新四未必夠權限睇某D帖。避免一D師兄想升權限睇帖,而作出灌水及違規回覆。所以特開此帖,比每新舊登記新四神州師兄,上黎回覆打個卡呃下分,從而提升權限睇更多好帖。
另外為鼓勵及幫助,尤其係新登記師兄提升權限,每逢回覆係既倍數,會額外加分(即第十個回覆、第二十個回覆、第三十個回覆……..如此類推)
不過請注意以下事項:
-          雖然係簽到打卡帖,不過逢係單字回覆,或純粹輸入符號,一律當違規扣分處理。
-          同一日晤可以連續,同一個師兄回帖三次之上
-          另外四台朋友入嚟一聚呢個帖晤係用黎簽到打卡,係A版開黎主要比以前舊屎檯師兄相認。所以任何早晨簽到打卡之類,記得用呢新四神州吹水打卡加分帖喇!
-          除左呢簽到打卡帖,各師兄亦可以到吹水閒聊版個帖度簽到打卡,同時回覆多D分。
晤係新四神州吹水打卡加分帖」「鳳閣龍樓連霄漢,玉樹瓊枝作煙蘿」呢兩個簽到打卡帖,作出一D簽到打卡,將會作出警告或扣分處理。麻煩各新四新舊四師注意喇!

評分

參與人數 10威望 +95 金錢 +754 實力 +87 信賴 +88 貢獻 +89 收起 理由
wilsonchung + 5 + 60 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
on_ninenine + 3 + 15 + 3 + 3 + 3 很給力!
tara2008 + 12 + 60 + 6 + 6 + 6 很給力!
michelle + 15 + 90 + 15 + 15 + 15 贊一個!
Peokman + 3 + 3 + 3 + 3 贊一個!
delelomo + 3 + 9 + 1 + 2 + 3 很給力!
子籃 + 12 + 100 + 12 + 12 + 12 贊一個!
HILL + 10 + 200 + 10 + 10 + 10 支持!
felix19981 + 20 + 100 + 20 + 20 + 20 十卜十卜
Nick + 12 + 120 + 12 + 12 + 12 很給力!

查看全部評分

回復

食晏前簽個簿先!
回復 支持 0 反對 1

準備同老虎食飯,不過簽個簿先!

一定要十卜一下啦!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
envil666 + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 十倍數加分!

查看全部評分

自己第一個先打個卡先!
回復 支持 反對

我第二個
回復 支持 反對

咁我做第三個打卡
回復 支持 反對

我唔想做阿四WO
回復 支持 反對

遲左入黎打卡, 唯有做梗頸四啦
回復 支持 反對

咁我咪做左六(7)
回復 支持 反對

我第一次打打卡先
回復 支持 反對

打卡打卡~~~~
回復 支持 反對

我都报到一下,啱啱好前十。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
envil666 + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 十倍數加分!

查看全部評分

回復 支持 反對

十卜下魔版先
回復 支持 反對

打卡打卡
支持141
回復 支持 反對

簽到先
回復 支持 反對

各新四神州師兄早呀!
回復 支持 反對

虽然唔系好明,不过都系回复打卡先...

非常簡淺喇,有任何晤明可PM我!  發表於 2014-5-20 16:02
回復 支持 反對

我都簽個到支持吓
回復 支持 反對

好主,好版,好福利∼
回復 支持 反對