請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2660|回復: 10

[樓上骨報告] 阿c既淫語 射左2次咁上下啫

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

名稱:阿c
地區:福樂10b
價錢:1000
服務時間:120min
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=14725
翻食指數:100/100
話說本人自問自己既骨埸經驗都幾多下 平時有去開珍妹度玩 不過近來珍妹無房去5到揾佢談談人類既極限所在可以最短時間射幾多次

以為呢個服務就此失傳 點知俾我試到另一個服務比得上珍妹既人 身材更是滿分 當然都係嗰句我有人地未必有人有我未必有 好了言歸正傳

Part one 10/10

約左話要玩2佪中 所以c妹就係我未上去前就開始預備野 一入到去就見到c妹着好女友feel 但又幾露既出街3 係我坐下嗰時就即刻跳上黎抱抱 短裙仔 正
話等一會執多少少野 因為我早左入去 叫我先等一等 係等既過程都無冷場 好狂野咁攞個pat pat 對住我 特登橋起 等我睇佢裙底 嗰下小弟弟即刻址到不行了
仲伸手揭起話你睇睇
其間有問我食5食迷 飲5飲水

Part two 8/10
無待浴 不過可能我無要求 而且問題不大 畢竟沒有是正常的

Part three 10/10
C 妹問我要射幾次 我就話可能两次吧 就問我咁要5要射左先 頂當然要啦 之後落油除3 坐上來 一邊un 一邊 chok 好快咩都出哂(小弟弟好敏感)
Part four  8/10
骨技5錯但未到完美
有熱袋(石) 推油
part five 10/10
按完仲有時間c妹就幫我起第二次機, 訓係度, 淫語, 絲襪腳交, 吹耳風, c妹剛剛按完有少少出汗, 正到不得了, 試過你就知

end 交低1000 沖多次涼就走了,話下次玩冰火, 制服俾我

相頭 9.5/10
身材 10/10
服務 10/10
反食 100/10 準備再戰
環境 9.5/10

不過要試的ching 要快 ,聽c妹 話想5做這行, 積極進修中5 唔知係咪呢

都係嗰句我有人地未必有人有我未必有 , 但 以我咁多次的經驗 一定對得起1000$$ 120 mins 足中

評分

參與人數 8威望 +150 金錢 +356 實力 +145 信賴 +148 貢獻 +148 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
君林天下 + 9 + 20 + 4 + 7 + 7
ctaiman + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
winwinwin888 + 11 + 60 + 11 + 11 + 11
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
ironman141 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 C妹果然無得頂
Harrywongkh + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
好想知樓主嘅極限最短時間射咗幾多次?
回復 支持 反對

樓主| 發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
3次 係發利珍妹嗰度

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Honey + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

如果C妹賺夠上岸,都衷心恭喜佢
回復 支持 反對

C妹服務態度真係好好, 難怪每個師兄都有讚無彈. 加分支持師兄同C妹先.
回復 支持 反對

其實如果真係上岸絕對系一件好事祝福她
回復 支持 反對

發表於 前天 00:03 | 顯示全部樓層
theosham 發表於 2018-11-11 10:36
3次 係發利珍妹嗰度

仲出到門口?
回復 支持 反對

發表於 前天 09:13 | 顯示全部樓層
唔射唔知身體好,射得多笑哈哈
回復 支持 反對