請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1706|回復: 12

[樓上骨報告] 深水埗美子帶套推

發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱: 美子
地區: 深水埗
地址: 長沙灣道94號
價錢: $300
服務時間: 60分鐘
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15185&type=樓上骨
翻食指數: 4/10

上個禮拜日旺角食完lunch得閒,又身痕想揼下骨,試睇報告找金輪,幾個刀做緊野,打到美子話廿分鐘之後得,原來之前大家師兄試時她在金輪,後來搬左去深水埗有一段時間,既然要試又有廿分鐘就拾幾個巴士站過去。
去到上一樓,入門見成對大白波,樣子40+大媽,廣東話麻麻地,有時吾知她講乜春,不過好健談友善,會幫手卦衫倒水你飲,沖身後上骨牀就踩背,我肩頸好實,好重腳頭幾野就鬆開到,到推油好奇怪會帶套,按腳會帶手套我理解,但背部推油要帶手套就好怪雞,而且用手指推,即系冇乜力,篤下篤下好奇怪,自己無皮膚問題,有冇人知她搞乜春?反身出火終於除(手)套,話要幫我吹,好啦試下,上番(非環保)套吹,吹大概廿下,就除套單一手法打機,好彩對波十分好渣手,卑她啜住lin好快爆。
同之前在金輪的報告有少少出入,可能自己期望太大,埋單三百加一百大洋,希望下次撞到個好野再同大家分享。

評分

參與人數 6威望 +134 金錢 +310 實力 +134 信賴 +134 貢獻 +134 收起 理由
xpp3348 + 34 + 34 + 34 + 34
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
GPX2015 + 25 + 100 + 25 + 25 + 25 用心發帖
CTK + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
PiscesBoy + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 + 30 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
$300咁嘅價錢, 有得揼骨同出埋火, 算ok啦
回復 支持 反對

樓主| 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
PiscesBoy 發表於 2018-11-10 21:40
$300咁嘅價錢, 有得揼骨同出埋火, 算ok啦

所以我吾敢亂話DM,否則太吾公道
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
加分俾你
回復

師兄,好唔好都一餐!
回復 支持 反對

健談友善,踩背頭幾野就鬆到肩頸,都 Ok wor
回復 支持 反對

用預左DM既心情去試新野會令自己好過d
起碼我係咁諗
回復 支持 反對

我有出過報告。。。各位自己睇
回復 支持 反對

發表於 昨天 01:34 | 顯示全部樓層
有BJ,可以一試
回復 支持 反對

發表於 昨天 17:05 | 顯示全部樓層
KK2 發表於 2018-11-11 21:22
我有出過報告。。。各位自己睇

權限去到150點, 小弟有排都睇唔到
回復 支持 反對

發表於 昨天 17:58 | 顯示全部樓層
300有60分鐘無得輸!不過40+大媽
回復 支持 反對

發表於 昨天 18:46 | 顯示全部樓層
Windwin 發表於 2018-11-13 17:58
300有60分鐘無得輸!不過40+大媽

50+....
回復 支持 反對

發表於 昨天 19:23 | 顯示全部樓層
ovonel 發表於 2018-11-13 17:05
權限去到150點, 小弟有排都睇唔到

師兄,我一向都冇set權限,点都好,我寧願俾多2-300揾個後生D既,無謂浪費偷跳既時間先系真理。。。
回復 支持 反對