請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1187|回復: 9

[樓上骨報告] 大鄉里落去中環試個平價揼骨, 食環境食服務~ 中環Michelle

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱: Michelle
地區: 中環
地址: 中環地鐵站附近
價錢: HKD600
服務時間: 60mins
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=16139
(廣告資料, 大家參考價錢就可以了)

樣貌: 75 / 100 - 順眼姐姐組技師
身材: 80 / 100 - 身材正常適中
服務: 92 / 100 - 服務好用心好勤力, 對客態度一流

環境: 92 / 100 - 有房有廳間隔, 地方好大, 一對一服務, 氣氛好, 私隱度高
翻食指數: 85 / 100 - 去開中環約左人, 價錢平平地攝時間揼個靚骨, 係唔錯選擇

話說小弟唔係出來玩左好耐日子, 學其他師兄話齋, 正所謂做男人老狗乜都要試, 所以今次膽粗粗試下中環地區, 睇下同九龍區去開嘅地方有乜分別。

又係純粹同大家分享下, 小弟文筆唔太好, 寫得唔好, 唔好屌, 唔好見怪。睇完賞面有得加分就最好啦。

上星期有幾日dayoff, 就同朋友落左中環行街, 行完見時間尚早, 就膽粗粗打電話問下Michelle得唔得閒, 點知佢話下個booking仲有90分鐘至夠鐘, 問我可唔可以即刻到? 天助我也, 馬上按佢提供嘅地址行過去, 一啲都唔難搵。

事前工作: 80 / 100 - 入到房, Michelle都幾有禮貌, 話唔好意思, 要你咁趕馬上過來。我話唔緊要, 反正我都心急想過來。傾左幾句, 望下個環境, 好大下, 有兩間房, 裝修以和諧的紫色為主, 感覺令人幾舒服下。之後見時間只有1小時, 我就自己解甲去沖涼啦。沖完之後, Michelle為我遞上一條似乎係新嘅毛巾, 突然覺得佢呢度都似乎都好衛生下。

Part.1: 90 / 100 - 我按佢安排, 瞓左上去骨床上, 佢就先為我開背, 手勢似模似樣, 而力度亦真係幾足夠, 啱曬我呢啲怕好大力, 唔受得力嘅人。問落知道佢以前開過美容院, 所以揼骨已經有一定經驗啦。俾佢按左都有30分鐘以上, 頸呀, 手呀, 腳呀, 統統都有俾佢照顧過, 之後開始同我推下油, 隻油都幾清香, 我大鄉里聞落估計係貴野, 俾佢由上推到下, 再由下推到上, 推到我成個人都放軟曬放鬆曬。

Part.2: 85 / 100 - Michelle開始準備同我推前列線, 做法都係嗰啲, 不過手法就比較柔啲, 唔會好用力推推卒卒, 因為我好怕太酸太麻的感覺。再之後Michelle就自動波解甲, 喺我背脊度轉下轉下, Michelle對波都有啲睇頭, 所以我都幾有感覺。到臨尾就同我來個HJ, 由於係美容啲柔柔地手法, 唔係用死力去打出來, 好快我細佬就好聽話咁射曬出來。爽曬。

事後感: 去呢啲地方比一般鳳樓少一份烏煙瘴氣嘅味道, 唔會感覺自己去左叫雞咁, 加上又喺中環, 或者自己心理作用啦, 總之係同九龍區感覺有少少分別。

評分

參與人數 6威望 +127 金錢 +202 實力 +127 信賴 +124 貢獻 +127 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Danlee + 10 + 32 + 10 + 10 + 10 少有中環報告
yellowgreen229 + 7 + 30 + 7 + 4 + 7 我欣賞你
twoontop + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
PiscesBoy + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 + 30 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
有時地區同埋環境包裝, 都好影響到自己消費意欲!
回復 支持 反對

支持師兄勇闖中環
回復 支持 反對

中環…60分鐘,
不過不失
回復 支持 反對

呢個價中環算抵
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
中環話晒都是香港金融中心之地,所以這些地方,都要佈置得舒適少少。
回復 支持 反對

中環 $600 唔錯 wor
回復 支持 反對

中環算抵,支持師兄
回復 支持 反對

請問廣告相是否真人??
回復 支持 反對

發表於 昨天 15:56 | 顯示全部樓層
When she was young........
回復 支持 反對