請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1552|回復: 106

[樓上骨報告] 福樂3樓隻大乳牛琪琪, 配對紅色魚網絲襪同我揼骨兼攪野

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

名稱: 琪琪
地區: 佐敦
地址: 福樂大廈
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=13086
價錢: HK$800
服務時間: 75mins - 90mins
翻食指數: 8.5 / 10.0 (皆因佢大波, 所以keep住翻食)

小弟由於住西九龍區, 所以一直落福樂都好就腳下, 而呢位琪琪服務一直都好穩定下, 加上佢對大波, 所以我都定時定候keep住去食佢. 揸下佢對大波, 俾自己過下手癮都好呀.

呢2日比較得閒, 又再次諗起佢, 喺細佬控制大腦嘅情況下, 就忍唔住拎起個mobile發個whatsapp約下佢.

夠鐘就仆倒去福樂搵佢救火, 去到3樓target單位, 門鈴都唔洗撳, 門已經自動打開, so good! 琪琪依然係琪琪, 見咁多次都係keep住咁大對波又唔肥, 而佢對腳依然屬於係修長嗰種! 唯一新發現唔同嘅係...原來佢有好多colorful嘅魚網絲襪, 原來咁啱琪琪喺度執房執緊啲戰衣衫裙, 我就話點解要買呢啲顏色魚網絲襪? 琪琪就話不嬲都有架, 你唔知之嘛! 我就鬧鬼佢以前唔同我講! 就係咁我就命令佢! This is an order!!! 一陣要著住佢同我玩. 琪琪就傻大姐咁笑住話好啦好啦. 飲左兩啖水之後, 就拖佢入去嗱嗱聲shower啦, 沖涼其間俾佢用對大乳牛當海綿同我前前後後BM, 真係high到差啲鼻血都流埋出來.

Shower完畢, 我有我乾身, 佢就有佢喺bathroom著返套性感低胸衫, 摟屌裙配紅網絲襪, 跟住大家就喺骨床度會合. 琪琪例牌先同我開背啦, 今次我唔洗再講, 佢仲記得我平時多去打波, 所以佢自動自覺同我按耐啲肩膀位, 或者佢都係啱啱開工唔係好耐, 所以力水充足, 不過我好似俾佢套制服分左心, 攪到唔係咁集中俾佢揼骨, 成日手多多摸佢對紅網絲襪, 不過琪琪都知我心意, 有時都好配合我, 佢個身都就返啲位俾我容易抽水. 到咁上下, 我話差唔多啦, 不如下part啦, 佢就笑我心急, 我就話都係架, hahaha!!! 咁就事不直遲, 琪琪就同我落香薰油去推啦, 佢隻手全方位努力同我推完, 然後再用佢最強武器
BIG BREASTS去推. wonderful!!! 琪琪之後就望到我堅硬無比嘅小弟弟, 就笑笑口話, 同我推埋前列腺, 淋巴腺先至做正經野啦, 俾佢一邊掃下pat pat, 一邊推順我小弟弟, 我頂唔順好快就捉佢進入part.3啦. 俾佢為我小弟弟笠返件dom dom衫, 佢就落力咁烏底個頭同我含含啜啜啦. 或者我真係緊火, 而小弟弟又硬得好緊要, 所以俾佢咁樣吹係特別有feeling. 最後我忍唔住拖底少少佢對colorful絲襪, 然後就一野插入去佢水蓮洞, 起勢咁插佢, 男上揸住佢對大波, 一野一野進進出出, 真係人生一大快事. 插到我越來越好feel, 正當我想拔劍出來, 同佢換下位置再玩, 點知最不幸嘅事情就發生了, 小弟弟拔出來之後, 竟然忍唔住射晒出來, 簡直holy shit!!! 就係咁, 我就喺呢個無奈到極點嘅moment, 結束左呢次嘅journey啦!

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 22威望 +303 金錢 +883 實力 +302 信賴 +305 貢獻 +307 收起 理由
john1953123 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10
xpp3348 + 55 + 110 + 55 + 55 + 55 用心發帖
7july + 3 + 5 + 3 + 3 + 3 用心發帖
xzhkhk + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Kakisairei + 15 + 50 + 10 + 15 + 15
Polaaa111 + 5 + 24 + 5 + 5 + 5
huge0612 + 4 + 8 + 4 + 4
香港腳之王 + 10 + 4 + 10 + 10 + 10 用心發帖
chi107 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
aacat + 3 + 20 + 5 + 5 + 5
s20020160 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20
EricShip + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
肉食性動物 + 12 + 50 + 14 + 14 + 14 用心發帖
douyubb987 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
流口基 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
waichanwai + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
mgfreedom + 1 + 12 + 1 + 3 + 1 我欣賞你
kengorr + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
lyc118 + 10 + 10 + 10 + 10 + 10
pencil30 + 40 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
睇左佢咁多報告, 我仲未夾到時間去試過佢
回復 支持 反對

是時候要會一會呢隻乳牛啦
回復 支持 反對

有少少可惜不過都算享受快樂左好耐
回復 支持 反對

乳牛服務不錯
回復 支持 反對

好大對波
回復

發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
囡囡服務好,我經常翻食
回復 支持 反對

Lolololololol
回復 支持 反對

未食過丫。聽得多搞到心郁郁
回復 支持 反對

好似幾好喔
回復 支持 反對

加分支持師兄
回復 支持 反對

多謝師兄報告
回復 支持 反對

咁誘惑 正!
回復

已加分支持
回復 支持 反對

睇過好多報告 好想約佢一戰!
回復 支持 反對

未試過大乳牛,要去試試。
回復 支持 反對

she seems great!! add you mark for suport
回復 支持 反對

琪琪真係好多報告
回復 支持 反對

睇下幾正先
回復 支持 反對

有相睇要支持下,推
回復 支持 反對