請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1400|回復: 29

[樓上骨報告] jdfl 芯芯

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱:芯芯
地區:jdfl
價錢:10魚+tips 2小時
新四網址:冇
翻食指數: 10/10
環境 10/10
大房 環境清潔

相頭 9/10
35左右 年紀細d滿分

身材 10/10
滑滑 c波 一隻手剛剛好

服務 9.95/10
0.05係要我係門口等左5分鐘
part 1 10/10
我身體硬如鐵板, 只係踩背已經半小時有多, 個半鐘冇停手.

part 2 10/10
轉大床再戰, 手法溫柔, 我定力不夠, 很快就被KO了.

一入房時會KISS KISS 抱抱, 走時都有, 如對PART 1有要求的, 一定要一戰
CICI教出來的, 都已經咁好...如果去到CICI 手, 我會更快被KO

評分

參與人數 6威望 +57 金錢 +119 實力 +57 信賴 +59 貢獻 +59 收起 理由
hayatechan + 5 + 24 + 7 + 7 + 7 用心發帖
吳小小 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
hkgunners + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
kasing + 5 + 15 + 3 + 5 + 5 我欣賞你
Porter + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
xpp3348 + 27 + 27 + 27 + 27

查看全部評分

回復

發表於 7 小時前 | 顯示全部樓層
謝謝報告,想試一下
回復 支持 1 反對 0

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
hingyipw 發表於 2018-11-10 10:33
冇35 咁佢太成熟啦 下次叫佢淡妝D先

我試她頭鐘,她未花妝,樣子好清純,
肯定未過30.
回復 支持 0 反對 1

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
師兄,有没有待浴?
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
相頭能夠高分過Cici嗎?
回復 支持 反對

師兄,請問有冇地址可以提供呢?
回復 支持 反對

C HING,年紀有無35左右,係個妝比較濃,
所以看起來比較成熟!
回復 支持 反對

樓主| 發表於 4 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
Superhero 發表於 2018-11-9 20:55
師兄,有没有待浴?

不是必有項目 , 但我有
回復 支持 反對

soyatming 發表於 2018-11-9 21:26
相頭能夠高分過Cici嗎?

未試過cici 難約到爆
回復 支持 反對

Porter 發表於 2018-11-10 00:36
師兄,請問有冇地址可以提供呢?

要約 walk in 9成冇位 如果真係有興趣pm我啦
回復 支持 反對

timothy2014 發表於 2018-11-10 06:30
C HING,年紀有無35左右,係個妝比較濃,
所以看起來比較成熟!

冇35 咁佢太成熟啦 下次叫佢淡妝D先
回復 支持 反對

分已加,有興趣試試
回復 支持 反對

kasing 發表於 2018-11-10 11:58
分已加,有興趣試試

已pm 玩得開心d
回復 支持 反對

timothy2014 發表於 2018-11-10 11:14
肯定未過30.

我都係頭鐘wor 想見下清純樣
回復 支持 反對

如果可以分享contact給我就好,試完出報告答謝
回復 支持 反對

樓主| 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
trigger 發表於 2018-11-10 20:36
如果可以分享contact給我就好,試完出報告答謝

已pm 玩得開心d
回復 支持 反對

timothy2014 發表於 2018-11-10 11:14
肯定未過30.

30樓下無可能,樣同副偈(皮膚彈性)都完全唔似。呢兩樣睇就似同cici差唔多年紀
加埋傾計對話內容判斷,我會估35-40
回復 支持 反對

樓主| 發表於 3 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
DESTINYDESTINY 發表於 2018-11-10 22:17
30樓下無可能,樣同副偈(皮膚彈性)都完全唔似。呢兩樣睇就似同cici差唔多年紀
加埋傾計對話內容判斷, ...

我都係估35左右
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
CICI 都搬左去銅鑼灣了, 相信呢度應該係芯芯嘅主場了!!
回復 支持 反對

發表於 前天 18:25 | 顯示全部樓層
hingyipw 發表於 2018-11-10 10:31
要約 walk in 9成冇位 如果真係有興趣pm我啦

分已加 & already pm you
looking for your reply
thx so much
回復 支持 反對

發表於 前天 20:15 | 顯示全部樓層
師兄多謝 我有興趣
回復 支持 反對