請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1292|回復: 3

[樓上骨報告] 金輪 Gi Gi

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱:金輪 Gi Gi
地區:JD
地址:福樂5D3
價錢: 550
服務時間:90mins
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=8610&type
翻食指數:8/10

以前太子都有去開,因為GIGI CP 值高,同埋夾到我。
俾各位C 兄參考。

Part 1 (8.5/10)
一開始會好細心問你,今日想主力按邊度,呢個位值得加分!
我個人唔係話好受力,覺得按位都OK,會鬆到。受力啲嘅C 兄唔夠力可以出聲。

part 2rpp(9/10)
我知道有BM 可以揀,但我個人唔係太好,所以按完會推油。
RPP 個part 唔會hea,好有心機,仲會得閒搞下你細佬。
之後會反轉身慢慢幫細佬按摩,呢一部分我認為係最舒服,同埋好少囡囡會咁做!

之後都係個D ,手勢溫柔,唔會痛!

總體GIGI 係佐敦區CP 值好高,樣靚同埋服務細心,唔會有DM 嘅感覺。
不過想去最好預約左先,等大家都預到時間! 囡囡好有交帶,預約有咩改動唔緊要,最好預早俾個messenge 佢!

評分

參與人數 3威望 +59 金錢 +86 實力 +59 信賴 +59 貢獻 +59 收起 理由
xpp3348 + 34 + 34 + 34 + 34 中肯報告
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
師兄,前/後有沒有過水服務?如有,是否陪浴?
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
前日先搵過gigi
my favorite~~
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
Superhero 發表於 2018-11-9 04:27
師兄,前/後有沒有過水服務?如有,是否陪浴?

usb冇part c的好少有陪浴的~~
回復 支持 反對