請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1485|回復: 12

[樓上骨報告] 群星2樓C大波婷婷(真人相)

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

名稱: 婷婷
地區: KT
地址: 群星2樓C室
價錢: 480
服務時間: 60
新四網址: 無
翻食指數: 8/10

因為工作關係有一日路經觀塘,見有時間就去洗下樓,金僑太多人就無去到
轉戰群星,已經有一段長時間無去過群星,多左好多房同多新女,去到2樓C呢間房開門順眼就入房了
以下就比個簡評大家 (2樓有兩個婷婷,呢個係C房果個)
Part 1: (7.5/10) 婷婷好好禮貌,又有笑容,零破冰,女女揼得舒服,因為果日我都唔算好攰,所以叫女女唔駛太大力按
手骨屬2班中左右,穴位都算中,按頭就特別舒服,一邊按我都瞓着左

Part 2: (8.5/10) 見婷婷身材大波,緊係試BM啦,新做女女嚟講,婷婷都算交足功課,唔係求其係背脊磨兩磨就算,
有一邊磨,一邊錫我,仲會吹我耳仔,有觸電感,轉身揸波抽水,佢就再用波推,有招大脾機又係出色,面對面用大脾夾我條J,
勁興奮,又識波波夾腸,最後我叫女女用手打就順利升空

Part 3: 餐牌無,我都無問

樣貌:(8/10)30中既少婦,我覺得幾靚,有韻味,同埋少少似AV女優風間,但唔係痴女型
身材:(9/10)少肥可接受,大波同幾好揸
環境:(7/10)間房比較細,但算乾淨
服務:(8/10)有禮有笑容,新用有少少怕醜,但服務態度好好
價錢:(8/10)380蚊60分鐘,480蚊就包BM, 價錢算合理,一定足鐘,因為我上次直頭過左15分鐘都唔催我走,呢點好好

師兄睇完滿意麻煩大家加加分,鼓勵下小弟再出有相報告

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 6威望 +109 金錢 +376 實力 +105 信賴 +105 貢獻 +111 收起 理由
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
ovonel + 9 + 20 + 5 + 5 + 11 我欣賞你
tomhanks + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
KK2 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
faifaifaiycf + 5 + 30 + 5 + 5 + 5

查看全部評分

回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
多謝師兄分享呢d比較冷門既囡囡 吾使黎黎去去都係果幾個出名的
回復 支持 反對

師兄好嘢,又食到好嘢,又唔使dm!
點樣可以影到囡囡相??
回復 支持 反對

群星越來越多選擇
回復 支持 反對

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
amiar 發表於 2018-11-8 20:44
多謝師兄分享呢d比較冷門既囡囡 吾使黎黎去去都係果幾個出名的

因為我見成版都係福樂既報告,所以比多啲唔同地區既報告等大家可以參考下
回復 支持 反對

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
ovonel 發表於 2018-11-8 22:17
師兄好嘢,又食到好嘢,又唔使dm!
點樣可以影到囡囡相??

幫女女影相我都係膽粗粗問下,其實都唔係次次ok
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
難得少眾 report
回復 支持 反對

可以一試,多謝師兄分享
回復 支持 反對

pkjc99 發表於 2018-11-9 02:23
因為我見成版都係福樂既報告,所以比多啲唔同地區既報告等大家可以參考下 ...

認同
回復 支持 反對

噢...又無得walkin了 !!
回復 支持 反對

都有一排唔見KT post
回復 支持 反對

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
支持觀塘區報告告,因為呢區方便我
回復 支持 反對

樓主| 發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
之後都會出多少少觀塘報告
回復 支持 反對