請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2500|回復: 14

[樓上骨報告] 漢威雯雯(之前喜利),新地方好服務依舊 (真人相)

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

名稱: 雯雯
地區:  TST
地址: 尖沙咀漢口道漢威大廈
價錢: 700 包BM
服務時間: 90mins
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15912&type=
翻食指數: 9/10 (已翻食)

自從上次搵過雯雯後,都一直揼左好多次,因為真心係舒服同服務質素keep到,而11月頭雯雯通知我佢已經搬左去漢威大廈新工作室後,緊係二話不說即時去搵佢啦

以下就簡單寫個新地方簡評比各位師兄參考下,服務詳情可以睇返小弟上一篇報告

Part 1 (8.5/10): 雖然同雯雯已經好熟,因為搵左好多次,但雯雯絕對無因為熟客即交其馬虎,服務態度依舊好好,都係有笑容有禮,除衫都有幫手掛衫,沖完涼幫手抹身呢幾樣依舊都係有做,力度都仲係好足,好舒服同夠力,真係幾夾我,有幾次都是按到瞓着左,仲係二班頭,搬左去新工作室後,雯雯仲買左鹽水袋,比客人敷下,真係舒服

Part 2 (8/10) : 每個餐都依舊包BM唔駛額外加錢,雯雯做左幾個月,BM手勢都純熟左,可能其他師兄都有指教下佢,有進步左,錫lin緊係少不了啦,依舊熱情豪放,仲會不斷講淫野刺激下你,所以好易出火

Part 3都係唔知有無,餐牌無寫,而我次次都覺得BM出火已經好滿足

相頭7.5/10 :30中姐姐型,絕對順眼有韻味,化左妝都幾靚,有笑容
身材7.5/10 :豐滿型,小腩可接受,睇相就知
環境9/10: 新地方大左好多,仲要係剛剛新裝修搬入,十分新淨,骨床都大張左,而家工作室真係有住家feel,浴室水力亦好足夠,呢點好好
服務10/10: 熱情好客,全程笑容,零破冰,又有心去按,客人有咩要求唔過份都會盡力去做,而且為左令客人更舒服,又買鹽水袋,加分
價錢8.5/10: 500蚊60分鐘 700蚊90分鐘,900蚊120分鐘,全部餐都唔駛加錢包BM, 因為新工作室大左好多,租金自然貴左,所以,價錢都輕輕加左100蚊,但呢個價係尖沙咀嚟講都已經係好合理,而家福樂好多唔包BM都呢個價了

如果師兄睇完滿意希望可以加下分比小弟,因為次次搵女女都會問可唔可以影下相,只為師兄可以係搵女之前作個參考,但好多人睇左圖後,少少分都唔加,有時真係幾氣餒,有分有人睇先係寫報告既推動力嘛

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 19威望 +246 金錢 +1005 實力 +239 信賴 +246 貢獻 +240 收起 理由
pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 + 30 用心發帖
xpp3348 + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 用心發帖
tomhanks + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
dancoga + 5 + 24 + 5 + 11 + 13 傻豬,今時今日灰心係家想便飯.
黃大仙飛龍哥 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15
肉食性動物 + 11 + 36 + 11 + 11 + 11 我欣賞你
chi107 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Jimmywhite + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Keroro88 + 11 + 60 + 11 + 11 + 11 用心發帖
ovonel + 15 + 30 + 7 + 9 + 11 用心發帖
thomastt + 9 + 40 + 11 + 11 用心發帖
小Fei機 + 10 + 80 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Mizu + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
5691 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
Kelvinccch + 5 + 9 + 4 + 3 + 4
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 加埋上次D分
bbgo + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
yan0627 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15

查看全部評分

回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
分已加,謝分享。
之前係喜利時試過約,不過約唔到。
有時間再約下先。
回復 支持 反對

上圍十分吸引
回復 支持 反對

大波又識dup ~ 正
回復 支持 反對

先加分
D相睇間房都好企理
回復 支持 反對

加分加分,不過個冷氣機對正骨床,好似會幾凍下喎
回復 支持 反對

I'm in good shape. I'd like to try it next time.
回復 支持 反對

係喎冷氣對住個頭好易奶嘢!
囡囡bm是否全裸??
回復 支持 反對

囡囡D制服真係SEXY到殺死人!是也!
回復 支持 反對

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
小Fei機 發表於 2018-11-8 19:08
加分加分,不過個冷氣機對正骨床,好似會幾凍下喎

呢個設計係有少少古怪,但女女個用布蓋個出風位,所以唔會冷親,師兄可放心
回復 支持 反對

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
ovonel 發表於 2018-11-8 22:13
係喎冷氣對住個頭好易奶嘢!
囡囡bm是否全裸??

BM唔全裸,但當然只要師兄既要求唔過份,女女都會盡力滿足既
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
十分吸引,有時間再約下先,謝謝分享
回復 支持 反對

囡囡報告當然係用嚟討論囡囡架啦, 之但係...似乎佢部冷氣機比較值得討論囉.
先唔講開著左又要攞塊布冚番著部機咁脫穎, 部機响你耳邊轟轟聲就已經夠挑戰你嘅觸覺極限.
回復 支持 反對

淑女feel 钟意
回復 支持 反對

雖然年紀偏大唔岩禾,但都加分支持,冷氣雞位才是重點,真心笑了
回復 支持 反對