請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1732|回復: 108

[樓上骨報告] 【【【五寶9樓滢滢 簡單揼個骨平靚正的90分鐘選擇】】】

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱: 滢滢
地區: 旺角
地址: 五寶9樓A3
價錢: $500
服務時間: 90分鐘
新四網址: N/A
翻食指數: 85分 (揼骨平靚正)

星期一晚無無聊, 又咁啱喺花園街附近, 所以上左五寶尋寶, 五寶位置真係旺中帶靜, 行過少少就旺角地鐵站, 洗左幾層樓都唔係太啱心水, 或者心底中有個陰影怕試新野會跌錢收場吧。最後上到9樓, 見到有間個房名寫住「滢滢」, 就印象中想起好似有師兄試過OK唔跌錢, 於是行返出電梯口, 上新四look look個報告區搵份報告再睇睇先, 証實左無錯, 於是就行返過去按鐘。

我試新野有時突然個心會卜卜咁跳。原因就好似抽獎咁, 你唔會知下一刻開門後, 囡囡係高矮肥瘦乜野樣? 不過今次都算係so far so good抽中獎。滢滢個樣都順眼唔差, 唔會係阿婆咁嘅嚇人樣! 而佢個body亦唔算差, 望落都有波有籮。入到去都係嗰啲野, 同滢滢傾兩句了解下佢有咩玩, 原來五寶普遍都平過福樂$100至$200, 於是傾好左玩$500蚊plan, 我就解甲走入去洗白白, 而滢滢就當然幫我放好我啲衫褲啦, 好快我就洗完, 急不及待上床。滢滢首先問下我, 有無邊度特別攰, 我就話小腿有啲酸, 咁佢收到我order之後, 就開始開工啦。佢先開背, 我覺得力水適中ok啦, 手勢係幾柔下, 亦識得搵啱穴位! 而佢中途有建議我踩下背, 我都無所謂, 跟住佢就扶住天花兩條鐵通踩左上來, 感覺佢識就住道力, 唔會用佢成個身重量踩落來, 俾佢咁樣踩一踩, 我成個背脊都無咁緊。之後佢有問我推唔推油? 我話你揼得我咁舒服, 我唔想停, 不如繼續按, 下次先啦。佢都好聽話, 繼續按, 特別最後按我小腿係花左好好多時間心機去又按又推。跟手佢就馬不停蹄同我柔情掃股, 真係掃到我high high地又痕痕地, 然後佢又用好溫柔嘅手法推我前列腺, 會識慢慢來, 唔會死推爛推嗰種。最後俾佢攪到我細佬慶烚烚, 獸性大發起來咁大肆抽佢水啦。喺呢種互相纏綿嘅情況下, 好快滢滢就幫我HJ成功, 順利升空啦, 正!!!

小總結: 滢滢賣點係價錢, 比福樂同類服務及質素一般平$100左右, 而佢揼骨服務亦都係做到足, 所以要平平地揼個靚骨, 各位師兄可以考慮下呢位五寶滢滢

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 31威望 +359 金錢 +1346 實力 +355 信賴 +350 貢獻 +346 收起 理由
Chuanwen + 20 + 50 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
twoontop + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
開心鐵男 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10 用心發帖
JasonFong + 20 + 70 + 20 + 20 + 20 精采文筆
Lycheepen + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 用心發帖
EddieAu + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 絕對贊同
屎忽 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
謝祥西 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
黃大仙飛龍哥 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 中肯報告
ching2015 + 5 + 25 + 5 + 5 + 5
Polaaa111 + 5 + 24 + 5 + 5 + 5
ovonel + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 中肯報告
jojolee + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 用心發帖
謎語人 + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
五十過外 + 5 + 12 + 5 + 5 + 5
GhostM + 5 + 8 + 5 + 5 + 5 精采文筆
xpp3348 + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 用心發帖
小Fei機 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Ericoo + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 用心發帖
Honey + 10 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
咁嘅價錢行開可以try try
回復 支持 0 反對 1

五寶我未去過, 抽時間去見識下先
回復 支持 反對

有時間去試下先得
回復 支持 反對

$500有90分鐘又真係算幾平
回復 支持 反對

而家 500 有呢樣服務, 都好值得, 恭喜ching 食到好野
回復 支持 反對

hello, I wish to see!
回復 支持 反對

$500正常旺角落樓價,最緊要唔好中伏,又有多一個新嘗試
回復 支持 反對

價錢平覩正,又不是床尾机
回復 支持 反對

睇來可以一試。500$抵
回復 支持 反對

時間許可既話可以試下
回復 支持 反對

加分支持師兄
回復 支持 反對

500蚊90分鐘都唔錯wo,通常去開金輪,下次試下新場先
回復 支持 反對

平靓正喎。
回復

多謝師兄,又多一個好選擇
回復 支持 反對

加分支持
回復

So cheap ... can try add point support ching.  
回復 支持 反對

抱歉剛电話hang 左。。。小弟一向加分不骗人呀,筆兄

評分

參與人數 1實力 +60 收起 理由
pencil30 + 60 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

互相纏綿咁開心牙??!!
回復 支持 反對