請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1787|回復: 128

[樓上骨報告] [鬍鬚仔遊記] 福樂3樓文藝囡囡同我慢慢玩-甜甜

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

名稱: 甜甜
地區: 佐敦
地址: 福樂3樓
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15814
翻食指數: 8分

上星期跟新四師兄報告搵食, 好奇想睇下一間樓上骨嘅房間, 點樣放到一個古箏落去, 真係聞所未聞.
我跟廣告上電話號碼whatsapp左甜甜, 約好左2小時後, 就喺屋企施施然換套衫, 然後出門口就慢慢坐車過去.

唔洗好耐, 我又再一次到達呢個揼骨性地福樂大廈. (數數手指, 我都唔知一年奉獻左幾多錢喺呢度)

原本諗住見3層樓, 就行後樓梯直上3樓算數。點知去到有啲運仔, 喺樓下大堂, 部lift啱啱落到來, 一大班師兄行緊出lift, 咁等師兄們出來, 我就好順利搭lift上3樓。去到3樓, 基本上都唔洗去搵邊間房, 因為隱約聽到古箏聲, 去到目標房間就撳鐘, 甜甜好快就停止彈古箏過來開門俾我, 望落去其實甜甜都幾靚女, 30中啦, 係有啲肥囉, 不過無所謂啦, 難得約左, 就行左入去啦。入到去, 佢話啱啱買左排菊花茶, 問我飲唔飲? 原來呢位甜甜都幾細心下, 識得請客人飲野. 細問之下, 原來甜甜好鐘意學好多唔同嘅野, 所以佢等緊我嗰時, 見有時間, 就手痕跟住個琴譜來彈下古箏練習下。唔知係咪甜甜心情靚, 佢全程都好好笑容, 就係咁一邊同佢開開心心吹水, 就一邊一齊解甲除衫, 然後就一齊光脫脫入去浴室沖身了. 同甜甜傾落計, 原來佢份人都幾玩得, 我見佢性格係咁, 當然就精蟲上腦, 手多多揸下佢對奶先啦. 然後順勢攬住佢過來我身, 同我喺浴室來個簡單BM啦. 甜甜都算係一個順德人, 差唔多有求必應, 攪到我真係爽住出去上床.

瞓左上床, 我就期待住甜甜嘅骨技, 究竟係三腳貓功夫仔? 定係專業大師傅呢? 見佢都有板有眼同我開個背兼試下力, 力度就啱啱好適中啦, 唔會話係啲乜野重炮手之類. 就係咁, 佢喺房播住啲輕鬆嘅音樂情況下, 慢慢去享受佢溫溫柔柔同我修理我副老骨頭. 整體個part.1, 我覺得佢都有一班尾二班頭, 唔會差過其他福樂紅人.

好快佢就開始同我推油, 佢好落力推到啲油慢慢滲入我皮膚為止, 唔知點解我事後覺得我皮膚仲好似滑左添, haha... 無耐佢就開始同我抓下屁股, 推前列腺, 推到我順一順之後, 就去到熱切期待嘅一part.  

甜甜先利用佢對軟綿綿嘅奶幫我BM, 而我對手當然有意無意咁去抽水啦. 慢慢我細佬就硬到鋼條咁啦, 之後例牌都係嗰啲, 錫lin啦, 同埋戴套吹蕭, 值得一提係佢首蕭真係真心唔錯, 果然係玩開樂器的文藝囡囡, haha...我都差啲不為意被佢吹爆. 好彩我最後關頭仲識得叫停佢, 否則就同佢ML唔到啦.

我見甜甜都為我服務左大半程, 咁我作為男人怕佢辛苦, 當然我先男上做主動啦, 等佢可以瞓喺床度休息下, 順便俾佢感受下我細佬的雄風. 就係咁我一邊插, 一邊攬住佢, 同埋烏底少少身啜下佢兩粒lin, 維持左都幾分鐘吧, 爽到佢好似反晒白眼咁, 之後玩夠皮就換女上, 欣賞住佢對奶上下咁彈下彈下, 都真係好過癮, 最後我唔想蝕底嘅情況下, 示意同佢玩埋狗仔, 加快速度起勢咁插佢, 一插到尾, 插到完場為止.

完事後, 沖完涼, 見仲有時間, 佢仲用古箏彈多半首歌我聽, 問下我意見, 問下我佢彈得好唔好添? 最後都係見時間唔早, 都超過左90分鐘, 就放底$800家用, 然後返屋企交人啦.

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 40威望 +462 金錢 +1770 實力 +457 信賴 +457 貢獻 +457 收起 理由
PiscesBoy + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
EricShip + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
流口基 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
LawTong + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 中肯報告
4638 + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 中肯報告
香港腳之王 + 10 + 8 + 10 + 10 + 10 中肯報告
JasonFong + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
EddieAu + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Watercolors + 20 + 60 + 20 + 20 + 20 用心發帖
謝祥西 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
肉食性動物 + 13 + 60 + 13 + 13 + 13 用心發帖
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
小Fei機 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
tigerleo + 9 + 10 + 9 + 9 + 9 我欣賞你
aacat + 3 + 10 + 3 + 3 + 3
Polaaa111 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5
Kakisairei + 15 + 50 + 10 + 15 + 15
Patchan + 8 + 20 + 8 + 8 + 8 用心發帖
jojolee + 7 + 30 + 7 + 7 + 7 中肯報告
timothy2014 + 25 精采文筆,果然係玩開樂器的文藝囡囡.

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
攪到我都心思思想去
回復 支持 反對

甜甜好似對波都唔細喎
回復 支持 反對

師兄, 謝謝分享, 有縁一試
回復 支持 反對

囡囡係我既to do list ,不過睇返近排報告都講有點肥,都認真諗下重去唔去馬先
回復 支持 反對

好似服務唔錯,可以試試
回復 支持 反對

又要儲下錢試試
小肥不緊要 我ok
回復 支持 反對

有一班尾二班頭  90分鐘, $800家用 重有古箏聽! 超值!
回復 支持 反對

好似唔錯,可以試試,謝謝師兄分享
回復 支持 反對

睇落服務好似唔錯
回復 支持 反對

有嘢do, 重加送古箏奏樂,乎復何求
回復 支持 反對

SEEM GEI JENG...@@THX