請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 839|回復: 7

[樓上骨報告] 佐敦福樂 Maggie

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱:Maggie
地區:佐敦
地址:福樂 7F
服務時間:60min
翻食指數:5/10
見到好多師兄推介,所以就去左試下
比想像中年紀大,可能係小弟冇做足功課 30頭啦
不過佢好好禮貌,服務唔錯

相頭6/10
身材7/10
服務9/10

P1 手勢唔錯不過不失
P2 RPP幾正 波推黎黎去去都係咁 想點玩都盡量做到足比你

評分

參與人數 1威望 +20 實力 +20 信賴 +20 貢獻 +20 收起 理由
xpp3348 + 20 + 20 + 20 + 20

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
咩價錢呀?市價?
回復 支持 反對

30頭喺福樂唔算大啦,靚女就得
回復 支持 反對

請問係巨頭maggie定芯芯maggie?
回復 支持 反對

Maggie 相頭得6分,唔係呱
回復 支持 反對

小Fei機 發表於 2018-11-7 23:05
Maggie 相頭得6分,唔係呱

其實樓主可能小玩樓上骨,其實兩個maggie邊個都吾差。
如要20要去足仔7日鲜、高鐘或回國內玩
本港樓上骨绝大部分揼得後生極都30到。
要知自已需要D乜野先。一分錢一分貨。
回復 支持 反對

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
係巨頭果個 應該係我太年輕 初玩樓上骨
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
6分真係太低啦
回復 支持 反對