請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1366|回復: 11

[樓上骨報告] 由專業化作狂野, 福樂14樓花園街Yumi做得到

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱: 花園街Yumi
地區: 佐敦
地址: 福樂大廈14樓
價錢: 700
服務時間: 90分鐘
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=6626&type=樓上骨
翻食指數: 88 (副骨頭一攰就會諗起佢)

Hello, 各位好, 今個星期返工做野, 擔擔抬抬做到好攰, 所以尋日翻撻花園街Yumi, 貪佢堅識揼骨, 力水又夠好, 搵佢攪攪我副骨頭就最穩陣。喺公司櫃桶搵返部歡樂專用電話出來, 然後whatsapp book定佢。

我放左工, 預好時間, 就上去福樂14樓搵佢, Yumi開門, 我"嘩"一聲, 乜你又靚左, 容光煥發左。佢笑一笑話我口花, 就係咁, 佢就閂門, 正式同我開工啦。

Part.1: 由於我副骨頭喺度投訴緊我, 所以我就事不宜遲除好隨身物品入去沖涼。沖完出去, Yumi亦一如以往咁喺床邊準備就緒等我, 我一野跳上床趴喺度, 佢就開始問我邊度攰啲啦? 我就話喺公司近排成日搬重野, 攪到度度都攰, 於是佢就掃一掃我背, 然後由肩背開始去按啦, 佢力水同以前一樣, 都係咁好, 佢亦識得按我情況去調節力度, 所以全程都唔洗我出聲, 穴位更加係一針見血, 由於我真係骨火重, 俾佢按到我都有少少痛, 不過我知係正常, 鬼叫自己返工成日要搬重野咩。佢按左我一段時間, 我就開始覺得無咁痛, 筋骨仲有少少鬆左嘅感覺添。之後佢就幫我推油, 佢又係好勤力, 真係全方位同我出盡力去推, 其間R下我Pat Pat又攪下我細佬就少不免啦, 嘻嘻。

Part.2: 呢part佢就由專業變成狂野, 佢雙手好忙咁對付我細佬, 邊撚雀又邊R春袋, 攪到我細佬硬掘掘, 當時high嘅感覺真係唔識形容, 有少少想爆, 但又未爆的感覺。之後佢再解甲同我BM, 大波罅同我夾腸仔, 再之後就使出佢一招必殺技 - 超級無敵摩打脷, 啜到我兩粒lin lin又硬又凸, 佢就係咁來來回回去周圍撫摸攻擊我每一個敏感部位, 最後喺佢邊啜lin邊chok機的雙重感受之下, 我忍唔住咁好自然打左個冷震, 就順利升空啦。 完事後, 休息下至去沖涼。沖完涼, 著好衫, Yumi見仲有少少時間, 仲幫我鬆多幾野膀頭至放我走, 認真唔話得。  

總結: 如果大家平時真係腰酸背痛, 又或者大家根本係一個骨精, 呢位花園街Yumi, 真心可以一試。

評分

參與人數 13威望 +200 金錢 +546 實力 +200 信賴 +200 貢獻 +200 收起 理由
流口基 + 5 + 50 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
EddieAu + 5 + 50 + 5 + 5 + 5 用心發帖
屎忽 + 5 + 50 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
fo2 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
infinity + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
開心鐵男 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
鬍鬚仔 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
pencil30 + 40 + 40 + 40 + 40 + 40 用心發帖
RicoLin + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Watercolors + 20 + 60 + 20 + 20 + 20 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
俾你講一講, 我都好耐無搵Yumi, 好掛住佢條摩打脷
回復 支持 反對

堅係要排入waiting list
回復 支持 反對

福樂我都叫做成日去, 反而都未試過Yumi添
回復 支持 反對

Yumi條摩打脷真係幾堅
回復 支持 反對

姐姐組,骨技重炮手,上次直頭無解甲加床尾機
回復 支持 反對

Yumi真係幾堅,我都好耐無搵
回復 支持 反對

師兄,yumi 上面有沒有骨床?
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
呢位係花園街時,一 直 book 唔到 , 真心想試。
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
Yumi之前未去福樂, 已經好出名了
回復 支持 反對

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
我都想試下感受下佢舌頭功呀
回復 支持 反對

樓主| 發表於 3 小時前 | 顯示全部樓層
Superhero 發表於 2018-11-7 17:03
師兄,yumi 上面有沒有骨床?

無骨床點幫你揼骨?
回復 支持 反對