請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1637|回復: 15

[樓上骨報告] 大 波!大 蘿!大笑技C!太子

名稱:ANNA
地區:太子
地址:荔枝56一58,7樓
價錢400
服務時間:餐牌寫70分鐘!(我入閘到出門口不多過45
新四網址:冇冇冇!舊有自己看看!不要問
翻食指數:6.5/10
唔記得,睇咗那個C兄報告去咗!
打電話約咗,食尾圍好似2130定2200入閘
整座大厦色情事業都幾多!有

評分

參與人數 2威望 +28 金錢 +50 實力 +28 信賴 +28 貢獻 +28 收起 理由
xpp3348 + 13 + 13 + 13 + 13
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15

查看全部評分

回復

補數
身材 大隻,大波!大蘿!有腩不太大
開門見正常C9樣!不會 掉頭走, 大波高大好笑容! 入閘!
問是否識揼同足鐘! 標準答案是識同足鐘!
工作算室大,浴室細!
自己沖涼!
Part1   4.5/10 上床開背, 有問邊到攰! 一開就知新做!
可能有返 大隻 ,所以係夠力水!
穴位不準, 有很大進步空間.
Part2  6.5/10  唔夠半個鐘,就出手攪小弟小小细佬
心想有冇咁快!轉頭就双乳壓下來!左磨右磨!
骨又揼唔夠,為有轉身除去爸爸揸返夠!對奶有D The!
果然係大波 皮膚也白滑,好揸手!跟住叫去奶我的的,又聽話奶得唔錯!
比去奶下!磨下! Chok下! 咁就發射咗^^!
我而為仲有得揼!去 已經 叫我沖涼!
我話爭成30分鐘! 佢話約咗人宵夜!
下次補番畀我!咁我可以點?
後記:揼可以再好D,睇去都有心做!
Part2 都可以!如果 全裸有睇頭! 梗係唔好趕時間慢慢玩!
如果下次補番鐘!就冇DM正常價! 冇得補就跌到揼一聲!
本人希望去多次收番D鐘!
同埋下次不食尾圍!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +76 實力 +20 信賴 +20 貢獻 +20 收起 理由
春嬌志明 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 下次食好啲
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

下面唔見咗遲D補
回復 支持 反對

似乎中伏多喎
回復 支持 反對

睇到呢度 係咪唔足鐘呢?
回復 支持 反對

Bitchcoin 發表於 2018-11-6 11:02
睇到呢度 係咪唔足鐘呢?

可以話係
回復 支持 反對

又伏唔晒!
回復 支持 反對

ovonel 發表於 2018-11-6 11:59
補數
身材 大隻,大波!大蘿!有腩不太大
開門見正常C9樣!不會 掉頭走, 大波高大好笑容! 入閘!

約左宵夜就唔足鐘,咁比3分2錢得唔得 ??
回復 支持 反對

harrychan20 發表於 2018-11-6 12:56
約左宵夜就唔足鐘,咁比3分2錢得唔得 ??

咁唔專業,應該收少一些,不是下次補。
回復 支持 反對

約左宵夜就唔應該接你張單
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-11-6 13:50
約左宵夜就唔應該接你張單

無錯,一係就早講定,或價錢調整,臨時先交代個客都唔知比咩反應佢啦,下次補返,可能都無下次囉...
回復 支持 反對

harrychan20 發表於 2018-11-6 16:15
無錯,一係就早講定,或價錢調整,臨時先交代個客都唔知比咩反應佢啦,下次補返,可能都無下次囉... ...

下次補返...只是西遊。應收少30分鐘價錢。
回復 支持 反對

點解唔問佢我下次唔黎咁點?
回復 支持 反對

價格便宜,可以一試。
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
師兄, ANNA望落大約幾歲?
回復 支持 反對

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
wois76 發表於 2018-11-9 07:51
師兄, ANNA望落大約幾歲?

30中,左右!目測!
回復 支持 反對