請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1753|回復: 13

[樓上骨報告] 福樂 熱情鬼馬 C妹

名稱: 阿C
地區: 佐敦
地址: FL10/F B2
價錢: $1000
服務時間: 120mins
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=14725
翻食指數: 9.5/10

其實心思思成日都想約c妹, 無奈小弟工作忙, 又成日臨時先約c妹, 所以成日夾唔到時間. 到上星期終於約到喇!
時間差不多, c妹就whatsapp話可以上去, 入閘見到c妹相頭幾好

身材樣貌: (9/10)
大概三十頭, 身高目測有165, 最吸引我係對白滑長腿
真係靚女有氣質, 比例均勻, 整體感覺幾好. (當然係小弟主觀感覺啦, 各人喜好唔同)

入到去, c妹見到我就熱情咁走過黎輕輕攬住我, 問BB要唔要飲野呀? 仲有糖食添

另外c妹間房真係好乾淨整潔, 感覺好舒服, 之後傾左幾句就洗白白.

Part 1(9/10)
c妹好溫柔咁問我有無咩位特別呀? 我就話背. 同埋我唔係好受得力, 所以覺得好夠力, 又幫我左右手臂都拉下筋, 比c妹按完鬆晒
同埋c妹話新買左個鹽袋, 熱左比我敷落個背度, 好舒服. 而且估唔到c妹咁傾得, 完全唔需要破冰, 所以時間過得好快.

Part 2(9/10)
熱情既c妹開始RPP, 又挑逗下我, 幫我小弟拉下根, 真係極之舒服
5分鐘後c妹就解甲, 佢白滑肌膚開始系我背部遊走, 之後就轉身, 開始玩弄小弟弟, 除左用誘惑既眼神挑逗我之外
打機既手法都好溫柔唔會用死力, 定力少d都真係好易爆, 到我差唔多要升空, 鬼馬既c妹竟然話唔比, 要玩多陣先準爆
之後就玩冰火HJ, 呢part有d驚喜. 最後c妹側側地訓係我隔離, 一邊錫lin一邊玩我細老, 我都忍唔住順利升空了.

總結:
師兄們話阿c宜家好熱情好玩得, 我都深深體會到, 而且加上c妹幾分挑逗同調皮, 真係好GFF.
最後沖完涼, 都已經夠鐘, 下個客人仲未到, c妹仲叫我訓低幫我按下膊頭同按下頭, 真係好warm, 服務好用心.
臨走俾1000家用c妹, 講真唔算便, 不過玩得開心就好 相信我好快會再翻食.
搵過c妹既師兄應該都感覺到佢好中意傾計, 講野好直率同中意講笑, 大家要錫住佢呀!!

評分

參與人數 8威望 +135 金錢 +308 實力 +135 信賴 +135 貢獻 +140 收起 理由
tomhanks + 10 + 48 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
skyman1971 + 10 + 30 + 10 + 10 + 15 中肯報告
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
ctaiman + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
davidwong9 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 中肯報告
ironman141 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 C妹當然正!
hingyipw + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同

查看全部評分

回復

根據ad...師兄講緊嘅係冰火HJ嗎?

願聞其詳......
回復 支持 反對

soyatming 發表於 2018-11-6 03:20
根據ad...師兄講緊嘅係冰火HJ嗎?

願聞其詳......

係啦
我補充番!
回復 支持 反對

C妹盡心盡力咁服務我地 要好好珍惜佢呀
回復 支持 反對

C妹真係好用心改進服務,每次都有些變化
回復 支持 反對

C妹真係好鬼馬, 上去搵佢一般都唔會公式化.

加分支持下師兄同C妹先.
回復 支持 反對

要玩多陣先準爆? C 妹而家咁鬼馬, 好,等我過兩日會一會佢先!
回復 支持 反對

是不是很不错
回復 支持 反對

c 妹好可愛 AR
唔比爆個下好吊癮哦
回復 支持 反對

HJ有冰火,非常弔詭
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
冰火HJ?! 好特別wor
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
搵日要試hj冰火
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
不停進步既囡囡係值得支持
回復 支持 反對

樓主| 發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
阿C對工作好細心,真係好难得,我都會繼續支持佢!
回復 支持 反對