請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3009|回復: 14

[樓上骨報告] 觀塘金橋天娜, 諗住正常嘢點知有小驚喜!!!

名稱:Tina
地區: 觀塘
地址: 金橋
價錢: 350十150BM
服務時間: 差不多90分鐘,唔係好記得!不會少過80分鐘
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=8572食指數:7/10

行開觀塘冇嘢做, 上去金橋洗下樓,
開門嘅冇心水, 心水嘅就冇開門!
唯有搵返以前揼過嘅Tina, 見佢門口請按鐘,
咁咪按鐘囉! 見身材同以前都差不多入閘!
年紀三十中, 身材小小高, 白滑腿不錯!
間房细,浴室又細!
冇計土地問題!
Part1: 7/10  自己沖涼有幫手抹身 瞓落床開背
按穴位都準,力水啱小弟,全身照顧到!
按頸同腰最舒服, 可能身形小小大隻,
所以用力非常好!
去按下我,我又 摸下 去大髀!
白滑 過癮 爽歪歪!
Part2 8/10 中女嚟講,去雪白靚的,波波一手多DD,有小腩, patpat就好揸手非常有彈力!
雙乳遊走我身軀, 我雙手就上下進攻!
佢竟然有水出, 雖然唔係好多但都感覺到!
竟然漏咗唔記得講 開頭做BM 淨係隨爸爸!
跟住我話要除埋佢底底, 佢話唔得!
我話乜都除曬畀你睇曬,你就唔除我好蝕底!
跟住我氹下佢,又講呀以前我幫襯過佢,佢又開始軟化! 乘機一脫清光, 咁樣bm先識笑呵呵!
係大家互相 切磋武功之下, 畀佢捉住條j玩弄!
終於 嘔白泡收場!
最後埋單$500,因加咗BM!
合理價,服務好,玩得過!
都係嗰句我有你未必有, 你有我又未必有!
後記,囡囡需要讚, 贊咗有額外福利!
因用手機寫所以 分段有啲怪!
多謝收看請加啲分比小弟!

評分

參與人數 13威望 +199 金錢 +516 實力 +199 信賴 +205 貢獻 +205 收起 理由
EddieAu + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
開心鐵男 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
小西 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Keroro88 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
hks_hk16b + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
君林天下 + 9 + 30 + 9 + 15 + 15 我欣賞你
Harrywongkh + 5 + 50 + 5 + 5 + 5 中肯報告
肉食性動物 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 口甜舌滑,加多兩分。
pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 + 30 我欣賞你
bbgo + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖

查看全部評分

回復

師兄,500元有90分鐘服務,包光豬BM, 价格ok
回復 支持 反對

Superhero 發表於 2018-11-4 16:54
師兄,500元有90分鐘服務,包光豬BM, 价格ok

光豬唔係人人有,我估!
回復 支持 反對

師兄好福利!餐牌是70分鐘
回復 支持 反對

十分抵玩  多謝報告
回復 支持 反對

又氹又讚就食到shine-pig, 有番兩度省手喎! 抵加分比你.
回復 支持 反對

果然懂女人心抵讚
回復 支持 反對

Regular service time should be 70 minute. C Hing  贊咗有 extra time    不過,你有我又未必有
回復 支持 反對

多謝分享
回復

哈哈哈哈 師兄出口術
回復 支持 反對

埋單$500有BM,有機會試試。。。是也
回復 支持 反對

感謝師兄報告
回復 支持 反對

正喎
咁嘅價都堅抵玩
回復 支持 反對