請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 767|回復: 8

[樓上骨報告] 油麻地 GG

名稱:GG
地區:油麻地
地址:彌敦道5xx號
價錢:400
服務時間:九十分鐘
新四網址:冇
翻食指數:應該吾會
禽晚本來約朋友宵夜,我有事甩底,有小小時間想去按個骨,搵吾到鐵腳,冒險試新野就瀨野
求其打個電話見有九十分鍾就上去瞓下,大廈住宅出入冇老尷,這個價錢吾會有後生正女,四十尾長髮師奶,吾算瘦底又吾糸肥,胸圍可能細一嗎所以谷谷地,king幾句自己去冲身,出尼見舖好一次性牀單,正常骨牀,問踩吾踩背,我見天花架生嗮锈,吾知幾時甩而且我吾太中意就話吾使,開背冇乜力水,按多幾下知冇料仲hea住,中意吹水師兄可能岩,話自己以前在骨場做,客人常請佢出街,按按下又變單手,原來有隻手有小小事用力會吾舒服,全裸BM加一舊,奶晤大我估B左右,磨一陣吾好意思我冇反應,佢重暗示入面有大牀可過有Plan C,可惜我吾岩,最後慢慢打一陣先出到
吾會俾分,真系吾岩我,冇期望所以吾會話失望,安慰自己今次冇撞中意外驚喜

評分

參與人數 2威望 +29 金錢 +6 實力 +29 信賴 +30 貢獻 +29 收起 理由
xpp3348 + 27 + 27 + 27 + 27
greenyellow323 + 2 + 6 + 2 + 3 + 2 我欣賞你

查看全部評分

回復

難委你
回復

當做下善事攞:忘記她算吧
回復 支持 反對

慘慘,多謝分享
回復 支持 反對

You are very kind. Thank for sharing
回復 支持 反對

呢啲情况跌錢唔緊要,我試过劫後餘生两个星期都唔多起頭,要揾个好服侍嘅靚女先醫番好。
回復 支持 反對

好彩冇大期望
回復 支持 反對

君林天下 發表於 2018-11-3 22:55
當做下善事攞:忘記她算吧

吹水揾岩少少想dup就忘記她吧
回復 支持 反對

relax1234 發表於 2018-11-4 01:14
呢啲情况跌錢唔緊要,我試过劫後餘生两个星期都唔多起頭,要揾个好服侍嘅靚女先醫番好。 ...

甘我米又要出動睇睇有冇後遺症
回復 支持 反對