請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1022|回復: 11

[樓上骨報告] 五寶5樓B5-悠悠

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱:悠悠
地區: MK
地址: 五寶大廈5樓B5
價錢: 900+tips
服務時間: 120分鐘
新四網址: 無
翻食指數: 8.5/10 (地方勁細)

國慶周太忙攪到儲埋先一次過分享,
發現自己忽略左其他地區,所以走左去五寶洗樓。
原本想搵熱門之選YOYO,可惜已被約了,
唯有四圍行下搵新野啦,
見到有個新女舊4有廣告無電話,
電話號碼貼在門口寫住新做悠悠,
明明翻左牌但係有人送外賣,
門縫中見到幾靚女,即刻打個電話問下時間同服務,
竟然有揼加全套兩小時服務,仲要即刻入得閘,
我當然問下要唔要比時間佢食完飯先入閘,
佢話飯可以一陣先食,有客都希望做左先。

入到去環境超細,沖涼房同一張骨床就無乜位,
悠悠屬於順眼靚女,身形標緻但豐滿。
例牌自己去沖個涼先,跟住爬上骨床。

Part 1 囡囡有問邊度攰,我見佢咁細粒無乜祈望,
點知按壓到位,踩背亦不馬虎,
除左力道唔大之外,其他都係合格以上,
細問之下,原來囡囡以前係酒店接待員(正經果D),
為左搵錢預早在北京學習揼骨技術,
佢話北京好多囡囡都會去美國做呢行,
好多囡囡都會一早去學揼骨,
囡囡話自己今年已經三十歲,
希望都可以勤力儲返個錢。
Part 2 推油期間會掃到袋底,
推到patpat既時候會順手掃埋棍身,
跟住囡囡拎套出黎,我心諗未轉身就拎套?
原來係帶係佢手指按菊花。
之後轉身佢換另一個套,今次係幫我帶用黎吹奏。
Part 3 佢一路吹我一路解佢甲,跟住佢自己除清光,
兩團大過碌柚既肉球跌出黎,非常壯觀
真心唔知係唔係中超,
起碼手感唔覺硬同手感唔差,
女騎師上馬,一路騎兩團肉球一路蕩,
唔講以為自己拍緊AV,
跟住轉男上,學AV咁拉住佢對手夾住個胸,
經歷幾次忍耐之後,最終都射出數以億計子彈
整個過程無論體感同視覺效果都一流....爽

分開沖涼,比家用後走人

總結:囡囡態度好,健談,身形唔錯,扣除環境因素會翻食

評分

參與人數 7威望 +100 金錢 +171 實力 +102 信賴 +101 貢獻 +102 收起 理由
wanna_kiss + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
sam月日 + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Danlee + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 身材標緻但豐滿,即係點呢??
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
greenyellow323 + 5 + 2 + 1 + 2 我欣賞你
hks_hk16b + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
可惜廣告無電話可約定...姐系點都要去行一次撞下   
回復 支持 反對

一泥就120分鐘?
回復 支持 反對

門罅見到都book兩個鐘肯定係好靚女
回復 支持 反對

睇咗先嘅报告。我估佢係7日鲜。要搵佢我谂要快啲。
回復 支持 反對

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
细支野 發表於 2018-10-14 13:00
睇咗先嘅报告。我估佢係7日鲜。要搵佢我谂要快啲。

唔係7日鮮,問過係單程證
回復 支持 反對

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
Honey 發表於 2018-10-14 11:33
門罅見到都book兩個鐘肯定係好靚女

其實我係諗住90分鐘,點知加埋C餐係120分鐘
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
囡囡身形標緻但豐滿即係點呢?

(對唔住、小弟中文唔好、所以唔係好明)
回復 支持 反對

樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
Danlee 發表於 2018-10-15 06:49
囡囡身形標緻但豐滿即係點呢?

(對唔住、小弟中文唔好、所以唔係好明)

細細粒,走肥,大波
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
囡囡咩年紀倒?
回復 支持 反對

樓主| 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
Tpman1 發表於 2018-10-15 19:48
囡囡咩年紀倒?

囡囡話自己30歲,目測差唔遠
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
師兄介唔介意pm個聯絡