請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1480|回復: 5

[樓上骨報告] 福樂9樓C2-瑤瑤 (Zoie)

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱: 瑤瑤 (Zoie)
地區: 佐敦
地址: 福樂9樓C2
價錢: 900
服務時間: 90分鐘
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.ph ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8
翻食指數: 9/10

呢排成日失眠攪到周身酸痛,想搵個揼得既技師,見幾多師兄試過就跟風試下。
上到去瑤瑤一早反牌等我,一開門幾靚女,胸前偉大。

入到去囡囡見我出晒汗問我要唔要飲水,
跟住我除衫沖涼亦有幫掛衫,
沖完涼上骨床都有問邊個攰D。
Part 1 正如其他師兄所講,囡囡真係好落力,
指掌掙都落位準確,絕不馬虎。
原本由左膊到右腰拉住痛,
比佢踩完之後完全鬆晒。
跟住推油亦會重點位置推鬆條筋。
到RPP又痕又癢即時細佬立正。
轉身進入Part 2 囡囡一除衫兩個肉球跌出黎,
跟住佢用腳托起我大脾,用溫柔既手勢撫摸我細佬,
然後用雄偉既巨乳夾住硬棒棒既子孫根,
當你合上眼既時候有點似攪緊野,
囡囡控制的好好,每次都就射之前轉手勢。
佢落床企我身邊比我把玩一翻雙峰,
經歷多次臨界點後,最後將所有子彈射出。
休息一陣沖涼比家用就離開。

總結: 囡囡健談唔駛破冰,揼骨技術拍得住大場水準,另外唔做埋BM會係損失。

評分

參與人數 5威望 +100 金錢 +142 實力 +100 信賴 +100 貢獻 +100 收起 理由
RicoLin + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 用心發帖
luckyfan + 15 + 36 + 15 + 15 + 15 絕對贊同
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
Zoie 的確唔洗破冰,很健談。
回復 支持 反對

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
Honey 發表於 2018-10-14 11:03
Zoie 的確唔洗破冰,很健談。

最緊要part 1有保證
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
Part1、2有保證唔錯但有埋part3最好
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
她已前好像在發利?
回復 支持 反對

發表於 6 小時前 | 顯示全部樓層
好舒服就好
回復 支持 反對