請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1305|回復: 11

[樓上骨報告] 北角Shirley - 斯文同專業揼骨竟然可以係佢身上搵到哂

名稱: Shirley
地區: 北角
價錢: $1500
服務時間: ~120 mins
新四網址: n/a
翻食指數: 8/10
小弟都出黎玩左幾年,但一直都做cd rom,係時候出番第一個post。

初頭搵骨揼都係求求其其,鬆左手腳出過火就算,直到遇到Shirley先知揼得好係點,自此就對揼骨有啲要求。

Shirley地址係商廈入面,地方夠哂保密搞到初頭到左我都好奇係咪真係有野玩,去到門口佢開門之後先發現新世界,
一開門見到個斯斯文文既靚女開門,招呼入到去之後又問飲唔飲水,
因為自己有少少潔癖,所以唔係太鐘意去啲比較亂既囡囡,Shirley果度就執得極整齊,
咁之後就先沖涼(不過扣分位係水力比較弱,所以要自己沖),
之後就先part 1,初頭都見佢細細粒都唔預佢夠力,
點知落啲位又準又夠力,一啲都唔求其,仲可以踩埋背添!
按果時都會聊你傾計,大家都香港人所以話題都唔少幾好傾,
按完背手腳就掃下PP,之後已經扯到硬哂過part 2。
(其實一早都扯扯地,佢著低胸幫我按摩果時我都偷望佢對波啦,雖然唔係大波但係絕對夠玩‌)

到part 2 Shirley都係錫lin手作仔開始啦,前戲階段雖然冇得大車,
但係申下脷都會有既,而且佢又唔避忌會比你手指玩下佢隻小鮑,
上套吹,我個人就唔係太鐘意套吹個感覺,一黎唔真實二黎Shirley就吹得麻麻,
直接女上,Shirley十分落力,而且因為佢隔離啲房係人地office所以佢又可以叫出黎,
見佢個樣好舒服但係又唔可以叫出黎真係好似偷情咁,
之後轉狗仔,捉住身材都幾平均既佢條小腰係咁插,
佢又會拎pat撞番你,插多陣之後轉男上,可惜小弟膝頭有事,玩唔得男上耐,
最後轉番女上插多幾分鐘就射哂出黎!

完事都係要分開沖身,初時以為會比Shirley急急腳踢走,
點知佢又話仲有時間幫我按埋頭,又幫我頸背刮痧,
最後又黎多個goodbye kiss先走!
揼骨/出火得到既滿足感,對我黎講佢真係做得最好果個。

可能師兄們會問價錢做乜咁貴,因為我好怕比人催完場,
所以我每次都雙鐘咁book定囡囡,咁就可以慢慢玩唔使急。
(試下以前幫襯其他囡囡,唔知係咪排好哂時間等下個客,又催又成日望電話/電視,我個人就唔鐘意咁)
另外帶番個頭盔,始終都番食過佢幾次同佢熟左,所以有啲服務可能佢未必offer比你,呢啲野好睇囡囡心情~

第一次出post應該都寫得幾差下,多謝大家!

評分

參與人數 2威望 +65 金錢 +20 實力 +65 信賴 +65 貢獻 +65 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

有冇網址有冇詳細啲嘅資料好難搵喎師兄
回復 支持 反對

碧海藍天 發表於 2018-10-13 18:22
有冇網址有冇詳細啲嘅資料好難搵喎師兄

因為得舊4有link,唔方便貼出黎,但你google "北角 Shirley"其實就搵到...

評分

參與人數 1信賴 +1 收起 理由
碧海藍天 + 1 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

1500~都係
回復

感謝分享,不過1500就恐怕負擔不起
回復 支持 反對

1500對我好吃力
回復 支持 反對

雙鐘係我個人喜好咋,表達得唔好唔好意思
咁多位師兄唔好比我影響左以為一定要雙鐘起錶
回復 支持 反對

師兄 請問囡囡乜嘢年紀
回復 支持 反對

千五真係貴咗啲
同區有更好選擇
回復 支持 反對

csstudent2003 發表於 2018-10-16 09:33
師兄 請問囡囡乜嘢年紀

小弟唔係太識睇, 相信大約3中
回復 支持 反對

Good for it
回復

$1500吾講得笑
師兄直富貴
回復 支持 反對