請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1791|回復: 13

[酒店賽後報告] 再來個 HH WING REPORT

公司代號:HH
美少女編號:WING

準時上房, 一開門見阿囡好笑容
入門擺低行裝 發覺阿囡飛釘
原來連BRA 都無著 沖過去攬下再渣兩下先
阿囡 四川人 全普通話 唔識廣東話 皮膚白白淨淨  樣同AD 相8~9成似啦
都係眼大大 嘴仔細細 阿囡話訓得唔好 額頭生左兩粒豆豆
沖涼無乜特別 都係洗三點
乾身上床 大車喪車 車車下途中發生小插曲 笑左輪再繼續
再讚下阿囡發育得咁好 緊係又渣又奶又錫又啜對波
之後69 互食 玩弄一陣鮑邊同豆豆 舐到佢典典下
上套玩  阿囡女上真係好識騎 騎左分幾鐘差D投降
叫佢落番黎 轉男上慢慢邊車邊抽插 得閒又渣兩下滿足手感
之後狗仔推車 推推下小老弟唔爭氣 阿囡吹番硬佢再繼續
玩到咁上下 見到就黎夠鐘 叫阿囡上黎策騎 果然好快就比佢騎爆左
過水 欣賞下阿囡膞頭朵玫瑰 留意到佢背部小小痕
最後交換V7 話11月會再黎 阿囡話呢排會番去做多D運動KEEP FIT
整體幾好 會再返食

評分

參與人數 7威望 +118 金錢 +360 實力 +120 信賴 +120 貢獻 +120 收起 理由
syu + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
mondeauville + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
xfish + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
candence + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 精采文筆
eerf + 3 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
baltan + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 中肯報告

查看全部評分

回復

師兄囡囡有無公仔係身?
回復 支持 反對

洛賓王 發表於 2018-10-13 16:21
師兄囡囡有無公仔係身?

眼見得背脊膞頭位有朵玫瑰 而且都甩甩地色
回復 支持 反對

waynet9455 發表於 2018-10-13 16:31
眼見得背脊膞頭位有朵玫瑰 而且都甩甩地色

哈哈哈哈哈哈,咁你要多D帮衬
回復 支持 反對

搞到我又想食埋一份
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
回復 支持 反對

做多d運動,增強戰鬥力
回復 支持 反對

期待佢keep fit成功
回復 支持 反對

thank you brother
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
師兄可唔可以pm我agent個微信
回復 支持 反對

師兄可以pm agent v7俾我嗎 感激
回復 支持 反對

11月再來太好了,今水趕唔切食,一直都心思思
回復 支持 反對

CHING爽皮啦,咩車都有!諗起都興奮!
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
囡囡好得WO,
回復 支持 反對