請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2078|回復: 29

[分享] 觀塘、紅磡、土瓜灣、九龍城、東九龍情報區

其實這些區域於我而言實在很遠,但有鑑於這些區域仍沒有情報區,所以開一帖供各位聚腳。

我實在很難建設這個帖,唯有希望相關區域的各位網友共同建設。

評分

參與人數 12威望 +151 金錢 +525 實力 +147 信賴 +143 貢獻 +147 收起 理由
tuv1234 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
ching2015 + 15 + 30 + 5 + 15 + 15 我欣賞你
xxz + 11 + 40 + 11 + 9 + 11 支持好帖呀~!!
KK2 + 5 + 20 + 15 + 5 + 5 支持你
kaiwu + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
fuson1314 + 9 + 30 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
stephenking + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
hihihaha + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 中肯報告
肉食性動物 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 絕對贊同
ZXCVB3 + 15 + 50 + 15 + 11 + 15 我欣賞你
flat26d + 11 + 45 + 11 + 13 + 11 我欣賞你
love33 + 30 + 90 + 30 + 30 + 30 用心發帖

查看全部評分

回復

樓主| 發表於 前天 15:11 | 顯示全部樓層
於我而言,山長水遠跑進去九龍城,第一次在這裡洗一洗樓。

圍94號2D,400元北七25歲靚大波略高大好肉甜全區並列第一靚。
侯49C,400元泰妹25歲靚大波較高大好肉甜全區並列第一靚,請留意,這是一個泰妹。
崗7號2BA,420元北七22歲中上上靚中波小妹妹幼幼feel甜全區第三靚。
鼓40號2E,420元北七25歲中上上靚看不到波全區第四靚。
崗29號2右1,420元北七33歲中靚瘦底大波但始終不夠幼全區第五靚。
回復 支持 1 反對 0

樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
在這裡亦感謝各位支持和加分給我的朋友。
以後,希望大家共同努力建設這個帖啊。

smc426121 發表於 2018-10-13 10:05
先講分佈
紅磡 :
新柳有北七 睇過幾次樣都可以, 但態度麻麻 無入

多謝師兄報料, 以前榮17 泰妹質數唔錯。

大波
觀塘:雲,櫻木,Fiona
土瓜灣:EVA
大家有無發現其他?
回復 支持 反對

我係土瓜灣工作,但未試過出動
之後有機會都會試下
回復 支持 反對

工作點就係土記,紅磡, 得閒上黎比下消息大家
回復 支持 反對

先講分佈
紅磡 :
新柳有北七 睇過幾次樣都可以, 但態度麻麻 無入
環X 街一帶 以前有3檔泰, 不時傳說話有妖, 所以每次入我都好小心, 不時有好野, 依家減至一檔, 但環境差

土記:
土瓜道17 泰泰, 超細房, 入貨水準一般, 再入D 間房成日都有泰婆開門, 我次次都好尷尬唔知係咪龜婆
長寧: 情況好浮動, 查返大半年前清過一次, 所以只有坨北
上鄉近街市: 有泰泰,北七但最近睇過一次, 唔太了解行情

評分

參與人數 1威望 +10 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
xpp3348 + 10 + 10 + 10 + 10 中肯報告

查看全部評分

回復 支持 反對

因在港島區工作,實在是無能為力,以上區域只去過一次泰式推油,仲要冇part 2. Anyway,加定分以支持。
回復 支持 反對

paulsiu69 發表於 2018-10-13 10:58
多謝師兄報料, 以前榮17 泰妹質數唔錯。

係架
榮光17不時都有靚貨
不過泰妹都係叫做非法, 不時都會比人踢
回復 支持 反對

支持鴨兄開新戰線!
回復 支持 反對

紅磡工作, 希望有多D 包膠
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
flat26d 發表於 2018-10-13 11:16
因在港島區工作,實在是無能為力,以上區域只去過一次泰式推油,仲要冇part 2. Anyway,加定分以支持。 ...

我以前都諗住九龍城大多數泰骨都係有part2
按到咁上下 轉身我擧起隻手作狀搖搖下 佢話擰頭say no
回復 支持 反對

早3年前環x多有好野,試過一個珍珠,淫到仆街,仲幾大波,個陣啅過佢3次
回復 支持 反對

入黎支持鴨版,係試過土記Eva,其他地方未
回復 支持 反對

觀塘仲有冇D 30歲樓下架?
回復 支持 反對

良心記者
環街 有2女都係肉地肥底
一名超大波,鋼牙
我係太子食過,服務一般新手向,所以無上

我再去長寧有七日,見到一個普通料無入
長寧35個到可以免洗,都係大姐

九龍城道13 好旺,全部做嘢 只有一個麻麻泰女開門

報導完畢

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +20 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
xpp3348 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 中肯報告

查看全部評分

回復 支持 反對

flat26d 發表於 2018-10-13 11:16
因在港島區工作,實在是無能為力,以上區域只去過一次泰式推油,仲要冇part 2. Anyway,加定分以支持。 ...

特意進來加分,感謝。
回復 支持 反對

poorguy2017 發表於 2018-10-13 22:22
支持鴨兄開新戰線!

我發覺有網友須要這一區的情報帖,所以開一個出來讓大家聚腳。謝支持。
回復 支持 反對

hihihaha 發表於 2018-10-14 18:01
入黎支持鴨版,係試過土記Eva,其他地方未

特意進來加分,感謝。
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
紅磡土瓜灣有時做野會經過
有時做完野攰起上黎都係返出去搵食
如果大家有好地方介紹,唔駛轉車來來去去咁煩
回復 支持 反對