請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2268|回復: 39

[樓上骨報告] 喜利雯雯

名稱:雯雯
地區:尖沙咀
地址:喜利十四樓
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15912&type=

服務及翻食指數: 8.5/10

小弟最近都少出報告,應該差唔多收筆,都係跟其他師兄搵食,在此多謝大家先。
咁試完覺得幾好,又有時間,就出份報告貢獻吓,唔好收埋。

喜利真係有差不多一年無上過去,今次都係想試一試雯雯既手勢,所以特登過去一聚,真係未必有下次,因為佢就快搬,不過都係尖沙咀,所以不用擔心。
入正題~

樣貌年齡:7.5/10,30+,好笑容有禮貌,順眼姐姐(比我年輕),我自己比多0.5分,因為合我眼緣。

身材:8/10,骨架比較大,但唔算肥,有肉地,特登影埋相比大家睇,而且解甲後無走樣,我幾鍾意。

Part1:8.5/10,有驚喜,我比得8分以上都算高,真係識揼,用力合適,落位準,有時酸酸痛,真係好比心機,因為第一次去,不斷問我力度及落位準唔準,著重溝通,抵贊。跟著推油,都一樣咁有水準,重點位置會幫我推多幾吓,都難得有個技術唔錯的囡囡,而且好用心做。

Part2:8/10,推油期間已經有小小興奮,又幫我推大肶,Patpat。跟手解甲BM背脊,有進步空間,不過已經算唔錯,有用心。之後心急轉身,有啲更親密接觸,人地有無我唔知,我就唔講太多,總之我最想要既都有,有興趣自己問自己試,我就好快被KO。

總結:招呼幾好,有茶水供應,細心,有幫手掛衫,調較水溫,幫手抹身,紙巾抹細佬,留意冷氣有無吹住,斯文有禮,技術不錯,用心服務。

性價比:9/10,咁既價錢,其他地方可能食個基本A餐,而且無咁好服侍。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 19威望 +317 金錢 +1058 實力 +309 信賴 +309 貢獻 +309 收起 理由
Mizu + 11 + 40 + 11 + 11 + 11
KK2 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
kingkong.2891 + 11 + 42 + 11 + 9 + 9 我欣賞你
Keroro88 + 11 + 60 + 11 + 11 + 11 用心發帖
黃大仙飛龍哥 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
pkjc99 + 11 + 40 + 9 + 11 + 11 用心發帖
luckyfan + 20 + 50 + 20 + 20 + 20 用心發帖
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 祈不要這快收筆吖
5691 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
joe98 + 9 + 30 + 9 + 9 + 9
flat26d + 15 + 50 + 11 + 11 + 11 用心發帖
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
Harrywongkh + 5 + 50 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
ctaiman + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
gaochan + 15 + 60 + 15 + 15 + 15
Maxwong!! + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
jojolee + 9 + 30 + 7 + 7 + 7 用心發帖
Danlee + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 對胸器都好厲害下
pencil30 + 50 + 50 + 50 + 50 + 50 用心發帖

查看全部評分

回復

回帖獎勵 +2

胸前偉大
回復

回帖獎勵 +2

唔錯唔錯,幾時會搬,同搬去邊?

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 收起 理由
appa + 5 + 18 留意新4廣告

查看全部評分

回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

睇餐牌6魚90分鐘又幾抵玩. 好似係咪會搬去漢口道果邊? 不過喜利個位幾好, 門口唔會好多人. 上去唔會尷尷尬尬.

多謝師兄分享.

評分

appa + 5 + 18 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

睇相身材幾正喎,上次有張見到個嘴,好誘人

密切留意佢幾時搬,搬去邊

Btw... 想請教囡囡係咪新做?

評分

參與人數 2威望 +10 金錢 +36 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Honey + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 我都睇中佢嘅嘴,唔知有冇得車?.
appa + 5 + 18 都算新做,有潛力。

查看全部評分

回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

身材真係唔錯
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

上次冇提過會搬,不過係尖沙咀都就腳,繼續搵個摸骨
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

Ching 已加分支持

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +5 收起 理由
appa + 5 + 18 + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

加分支持!appa兄有相報告

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +5 收起 理由
appa + 5 + 18 + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

加分支持有相報告。

評分

appa + 5 + 18 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

堅大波的報告
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

多謝師兄分享
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

原來係appa出報告,當然加分支持

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +9 實力 +5 收起 理由
appa + 5 + 9 + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

去過兩次,服務好好!
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

好正wo
回復

回帖獎勵 +2

最緊要服務態度好,加分支持
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

CHING 咩CUP數?
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

睇相吾錯, 大波嗎?

評分

參與人數 1威望 +8 金錢 +9 實力 +5 收起 理由
appa + 8 + 9 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

波波是否天然,沒有人工?
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

囡囡有睇頭,想問師兄係唔無無添加?

評分

參與人數 1威望 +4 金錢 +9 收起 理由
appa + 4 + 9 有可能,不肯定。

查看全部評分

回復 支持 反對