請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1958|回復: 105

[樓上骨報告] 當新手小Ray遇上福樂長腿燕子, 試下咩叫專業嘅揼骨

名稱: 燕子專業推拿
地區: 佐敦
地址: 福樂5樓
價錢: 800元
服務時間: 90分鐘
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15545&type=%E6%A8%93%E4%B8%8A%E9%AA%A8
翻食指數: 8.5分

各位好, 由於小弟近呢個星期返工都日日加班, 難得前日準時收工, 預先搵定個技師消消火, 今次跟新四師兄搵食, 搵福樂燕子, 試下佢骨技係咪咁專業。

近來上網發現幾個師兄報告都話燕子揼骨叻, 於是前一日就whatsapp佢約定第2日, 怕即日約唔到啱時間。

收工之後, 去定銀行ATM拎錢, 銀包脹脹之下, 就坐地鐵向福樂出發。

去到房門, 當然係按鐘, 等左陣, 一個短髮女郎就開門, 唔理三七廿一, 入房。

入到去, 雖然燕子唔係乜野幼幼後生女, 但副身材真係keep得唔錯, 又夠高, 對腳真係幾鬼長。

燕子知我由地下跑樓梯上5樓, 笑我做乜咁心急唔坐電梯, 然後就畀杯水我飲下, 順順條氣之後, 我就去沖身啦。

我入去廁所前, 燕子仲好有心咁幫我掛衫, 啲細微位做得幾足下, 抵讚。

入到廁所, 同其他師兄所講一樣, 真係有枝無味皂液, 第二個抵讚位。

好快我就沖完出來, 佢就開始過來床邊幫我揼骨, 佢先幾詳細問我邊樹攰d? 了解左之後就開始啦。

先同我開背, 都幾正宗, 穴位按得準, 亦識問我夠唔夠力。感覺係幾pro下。

知我返工肩位比較酸痛, 就同我落力按多幾下, 仲同我交流下平時我返工搬野嘅正確姿勢。

個part.1真係揼左好耐好耐, 成身確實鬆左好多嘅, 佢至同我開始來推油。

畀佢咁樣推下推下, 又真係幾正, 真係攪到身心都放鬆曬, 平時返工嘅煩惱暫時乜都唔記得曬。

推完油, 佢就幫我推前列腺同抓龍根, 仲要話係泰式嗰種, 但好老實, 小弟出來玩年資淺, 真係唔識分咩係泰式。

雖然唔識分泰唔泰式, 但又畀佢推到抓到我細佬小Ray脹卜卜。

之後燕子仲要同我玩肛式前列腺, 新手嘅我就咁好奇地就試左, 如果衝破左自己心理關口, 其實個屁股係舒服嘅。

噢, 戲玉來了, 燕子開始專心現弄我小Ray, 周圍掃下, 又周圍R下, 攪到我感覺欲罷不能。

無耐, 燕子仲要同我BM波推, 真係感覺一波未停, 一波又起。

最後, 佢將我細佬小Ray喺佢個身體度左磨右磨, 再chok下龜頭。

唔洗一陣, 我細佬小Ray就射曬啲米青出來。

最後沖完涼, 唔阻佢下個Booking, 就放底家用出閘Go Home。

~完~

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 29威望 +390 金錢 +1314 實力 +379 信賴 +381 貢獻 +381 收起 理由
流口基 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
PiscesBoy + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
RicoLin + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
LawTong + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 用心發帖
love33 + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
ilovepsppsp9394 + 9 + 9 用心發帖
hamcake + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
chi107 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
luckyfan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Polaaa111 + 5 + 24 + 5 + 5 + 5
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
5691 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
lyc118 + 7 + 24 + 7 + 7 + 7
scmtb + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
flat26d + 11 + 45 + 9 + 11 + 11 用心發帖
黃大仙飛龍哥 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
okla + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
ctaiman + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Keroro88 + 9 用心發帖

查看全部評分

回復

FL 有好多個都係呢個價錢, 要努力搵錢了.
回復 支持 反對

goodpethkggg 發表於 2018-10-10 22:24
FL 有好多個都係呢個價錢, 要努力搵錢了.

加油, 支持你, 搵多啲錢, 齊齊食好野
回復 支持 反對

又一個好選擇, 要試試
回復 支持 反對

呢位燕子, 我未試過, 有時間會去試
回復 支持 反對

長腿我都like喎
回復 支持 反對

Gddd post!!!

評分

參與人數 1威望 -50 實力 -50 信賴 -50 貢獻 -50 收起 理由
Galaxy69 -50 -50 -50 -50 惡意灌水

查看全部評分

回復

睇黎要試一試
回復 支持 反對

好野C兄,乜都試下
回復 支持 反對

加分支持
回復

多謝ching分享
回復 支持 反對

加分支持!
回復

去下FL始終都屬於中高價消費
回復 支持 反對

呢個短髮燕子我都想試試
回復 支持 反對

即係伸手指入後門?
回復 支持 反對

加分支持,睇埋相先
回復 支持 反對

多謝師兄無私分享
回復 支持 反對

在下最中意比人推前列腺。。。是也!
回復 支持 反對

呢排福樂真係好多好嘢食
回復 支持 反對

唔係幼幼唔緊要,身材keep得好最重要
回復 支持 反對