請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1945|回復: 12

[樓上骨報告] 金輪 ruby 順路試一試

名稱:ruby
地區:金輪 前福樂搬過去
地址:16f
價錢: 400
服務時間:  60MIN
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.ph ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8
翻食指數: 6/10樣貌: 順眼小肥 3 頭

PART1  9/10
咁岩路經太子有小小時間. 上網搵下 見到 RUBY 搬左去太子.就即下問下有無空檔. 咁就上去左鬆左陣
RUBY 都幾細心問你邊到攰. 又會問下你力度岩唔岩. 會傾下計.. 由於唔係小弟唔係太接受好大力.
佢幫我鬆左幾下要求佢推下油. 全程冇停手,好落力用心去推.  
part 2   6/10
轉到PART 2 有掃吓rpp , 可能唔太舒服.自己要求轉身 同叫佢解甲  比搓吓波波咁. 此終無BM . 都好配合.  同埋舒服
岩岩好60分鐘

評分

參與人數 9威望 +140 金錢 +346 實力 +130 信賴 +111 貢獻 +125 收起 理由
xpp3348 + 27 + 27 + 27 + 27
kityancy123456 + 3 + 3 絕對贊同
winwinwin888 + 5 + 36 + 5 + 5 + 7
bigjhead + 20 + 80 + 20 + 4 + 6 用心發帖
pencil30 + 30 + 20 + 20 + 20 + 30 我欣賞你
RaySung + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 用心發帖
ZXCVB3 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
CTK + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
ctaiman + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 中肯報告

查看全部評分

回復

佢係咪平過福樂果陣?
回復 支持 反對

part 2 得6分, 真係可以 skip.
回復 支持 反對

nbadotcom 發表於 2018-10-10 09:28
佢係咪平過福樂果陣?

400蚊60分鐘喺邊都叫平啦

仲要Ruby唔係osim
回復 支持 反對

認同
所以都想約下
回復 支持 反對

加分支持
回復

400已經基本價,Ruby手骨唔差,仲要年輕順眼女女
回復 支持 反對

RUBY PART2 支到好爽, 但冇解甲. 原來可以叫.
回復 支持 反對

一分$,一分貨
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
ctaiman 發表於 2018-10-10 11:23
part 2 得6分, 真係可以 skip.

親身試過,唔止6分。我覺得有8分。
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
winwinwin888 發表於 2018-10-15 16:26
親身試過,唔止6分。我覺得有8分。

多謝師兄經驗分享, 不過400 - 60分鐘, 真心抵既, 經開太子可以一試.
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
新報告當然支持下
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
I don't know she move here, thanks.
回復 支持 反對