請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2736|回復: 170

[樓上骨報告] 被大波妹嘅古箏彈奏聲迷魂了,搵佢同我消消火 (福樂3樓甜甜)

名稱: 甜甜
地區: 佐敦區
地址: 福樂大廈
價錢: 咩套餐都有, 自己睇廣告
服務時間: 90分鐘有凸
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15814
翻食指數: 8.0分

大家好, 今日公司放例假, 無聊就出份上星期試左嘅囡囡報告啦! 希望新四人人繼續食好西!

上星期, 有日早放工, 就走去福樂搵目標, 去到3樓, 俾啲彈琴聲吸引左去E巷, 啲聲又唔似播帶喎, 於是被琴聲帶到去門口, 見到請按鐘, 於是就好奇心驅使下, 叮噹!

見到囡囡, 個樣又唔差喎, 幾有溫文氣質嗰種, 斯文型, 波大大, 但就少少肥啦, 之後望到門後面真係有個古箏, 咁就自自然然入左閘啦!

入到去, 同佢say個hello, 就好奇傾左幾句, 問佢點解有個琴喺房咁得意, 佢話學緊古箏, 所以帶埋個古箏返工, 方便無客時練習下! 呵呵, 原來係一位好學的女子! 真係少有! 同佢傾左陣, 佢俾左杯水我飲下, 就齊齊去沖涼啦。

佢就同我好仔細咁沖, 我見到佢波波都幾大下, 心諗就想佢嗱嗱聲同我沖完, 出去慢慢玩波波, 當然沖涼其間, 佢俾我抽水就少不免啦。

話咁快到左part.1, 佢先同我開背, 力度同手勢都合格, 唔係假骨, 我有講我條尾龍骨近來特別唔舒服, 坐得多坐到好酸痛, 佢都好細心重點同我按嗰個位, 穴位亦算係準確。按下按下, 渴睡症嘅我又Zzzz...了, 不經不覺就開始part.2啦。佢唔知喺邊度伸手拎左支香薰油過來, 同我慢慢推慢慢推, 我覺得呢個part.2佢做得比part.1熟練, 佢推到我由頭到腳都咁好feel。再跟手佢就幫我推下淋巴, 推下前列腺, 推到我細佬都熱熱地, 呢part都無乜特別野可以挑釁佢。到最係part.3佢就同我來個大解放, 先用指甲周圍r我, 再拎佢對飛毛腿周身bm我, 推到我情緒再次高漲, 佢就好醒目咁同我套返個dom dom, 幫我細佬含含啜啜, 真係爽死我阿媽個仔啦! 到最後我怕走火, 就叫停佢, 示意要同佢做活塞運動, 先來個男上, 搓住佢對大奶奶去吉佢小妹妹, 然後再烏低身去啜下佢奶頭, 隔左陣, 就示意佢轉狗仔, 喺床邊一推到尾, 推到佢呻吟聲仲大聲過佢彈古箏嘅聲, 嘻嘻!  最後我示意佢轉多幾個體位俾我呢個持久型戰士, 佢都無炸型, 認真夠敬業樂業。不過最後我仍然喺佢呻吟聲下發射投降來完事。

甜甜總結係一位幾有文化氣質嘅囡囡, 加上佢服務一啲都唔hea, 啱晒想慢慢玩嘅師兄。
佢賣點係(1) 唔催鐘, 重視服務 , (2) 做愛投入

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 33威望 +442 金錢 +1536 實力 +426 信賴 +436 貢獻 +436 收起 理由
love33 + 16 + 36 + 16 + 16 + 16 用心發帖
流口基 + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
randommemory + 12 + 5
LawTong + 10 + 30 + 10 + 10 + 15 我欣賞你
ilovepsppsp9394 + 11 + 35
dickface + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Ericoo + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 用心發帖
開心鐵男 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
RaySung + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Joetsang + 15 + 30 + 15 + 15 + 15
歷仔 + 3 + 5 + 3 + 3 + 3
執你一獲大大力 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Keroro88 + 11 + 60 + 11 + 11 + 11 用心發帖
木村健 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
B哥 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 精采文筆
4638 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
lyc118 + 7 + 24 + 7 + 7 + 7
Polaaa111 + 5 + 24 + 5 + 5 + 5
hqi + 5

查看全部評分

回復

福樂又多一位好囡囡可以選擇了
回復 支持 反對

哈, 彈古箏嘅囡囡, 我諗香港只此一家
回復 支持 反對

: 呢個甜甜真係、 正:好好攬
回復 支持 反對

其實想知佢後唔後生?
回復 支持 反對

已加分支持
回復 支持 反對

佢後生嘛?
回復

I want to see!!!!
回復 支持 反對

甜甜好吸引,想知後唔後生?
回復 支持 反對

分已加,跟上面一樣想知道年紀如何

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -200 實力 -50 信賴 -50 貢獻 -50 收起 理由
Galaxy69 -50 -200 -50 -50 -50 加了在那?

查看全部評分

回復 支持 反對

福樂又多一位好囡囡可以選擇了

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -200 實力 -50 信賴 -50 貢獻 -50 收起 理由
Galaxy69 -50 -200 -50 -50 -50 惡意灌水

查看全部評分

回復 支持 反對

應該三十中多D
回復 支持 反對

依個價位其實幾ok,最近延禧咁hit,試下叫佢cos宮女或者娘娘應該好正
回復 支持 反對

佢賣點係(1) 唔催鐘, 重視服務 , (2) 做愛投入

有呢2點已經無得輸啦
回復 支持 反對

大波波正
回復

小弟無緣,去親都請稍後
回復 支持 反對

要試一試,分已加
回復 支持 反對

佢間房應該好L大吓喎,擺到床仲有位擺到古爭
回復 支持 反對