請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2948|回復: 18

[樓上骨報告] 喜利雯雯,用心熱情好骨手 (真人相)

名稱:雯雯
地區:TST
地址:喜利大廈十四樓
價錢: 600
服務時間: 90mins
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15912&type=

翻食指數: 9/10 已翻食

最近都試過好幾個樓上骨女女,有福樂有KT既,但福樂有好多個都揼得一般,而家價錢又越來越高,唯有再另覓地點

之後見到網上師兄試過喜利雯雯,話大波同識揼,於是就去一試,小弟骨齡尚淺,之前師兄講喜利jojo好正,我都無緣一試,但今次試完喜利雯雯果然係非常唔錯,所以就簡單寫個短評比各位師兄參考下

Part 1 (8.5/10): 雯雯有笑容同有禮,一入去閑談幾句,除衫都有幫手掛衫,沖完涼又幫手抹身,態度好加分,上到骨床又問邊度特別攰,主力按果啲位置,按得非常用心,力度剛剛好,因為佢之前係深圳大場出身,技術一定有返咁上下,按到舒服到我瞓着左,講part 1嚟講我覺得係2班中,係夠力舒服型

Part 2 (8/10) : 佢每個餐既價錢都會包埋BM, 咁入到佢睇到雯雯身材有料,BM一定爽,雯雯一除左衫就同我講因為佢剛剛新做,BM呢part係新手,有咩都可以指導下佢,但做落就覺得雯雯一啲都唔馬虎,正面比雯雯對大波波推下推下咁,一手不停搓我條J, 把口都唔得閒係度錫我粒lin, 呢幾下好有feel, 可能經驗唔係多,但勝在熱情同豪放,係一輪淫笑聲同呻吟聲中,好快就順利升空

Part 3唔知有無,餐牌無寫,我都無問,因為已經好滿足

相頭7.5/10 :30中姐姐型,絕對順眼有韻味,化左妝都幾靚,有笑容
身材7.5/10 :豐滿型,小腩可接受,睇相就知
環境7/10: 清潔新淨,得一張骨床
服務10/10: 熱情好客,全程笑容,零破冰,又有心去按,仲會虛心去咁學習點去令客人更舒服,呢種態度真係好加分
價錢8.5/10: 500蚊60分鐘 600蚊90分鐘,800蚊120分鐘,全部餐都唔駛加錢包BM, 呢個價係尖沙咀呢個區嚟講十分合理,絕對唔會逐項服務又不停加錢,所以我十分滿意

聽女女講喜利十四樓既女女,11月頭就會全部搬去漢口道果邊,師兄留意返
如果師兄睇完滿意希望可以加下分比小弟,小弟先有動力再寫多啲報告

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 19威望 +265 金錢 +1041 實力 +263 信賴 +267 貢獻 +267 收起 理由
randommemory + 24 + 5
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Mizu + 11 + 40 + 11 + 11 + 11
ovonel + 9 + 30 + 9 + 13 + 13 用心發帖
appa + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 精采文筆
ZXCVB3 + 15 + 50 + 10 + 15 + 15 我欣賞你
luckyfan + 15 + 95 + 15 + 15 + 15 用心發帖
bbgo + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Keroro88 + 14 + 60 + 14 + 14 + 14 用心發帖
Pistol168 + 5 + 60 + 5 + 5 + 5 支持有相報告....
ctaiman + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
faifaifaiycf + 5 + 20 + 5 + 5 + 5
歷仔 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
flat26d + 11 + 40 + 9 + 9 + 9 用心發帖
Galaxy69 + 20 + 120 + 20 + 20 + 20
pencil30 + 40 + 40 + 40 + 40 + 40 用心發帖
PiscesBoy + 5 + 50 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
肥軒 + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 用心發帖

查看全部評分

回復

I like real photo report, thanks ching
回復 支持 1 反對 0

支持有圖有真相報告,囡囡笑容幾靚。
回復 支持 反對

淨係睇個咀都不得了
回復 支持 反對

歷仔 發表於 2018-10-8 21:31
支持有圖有真相報告,囡囡笑容幾靚。

同意,糽色裙加相中笑容,引發無限遐想......
回復 支持 反對

尖沙咀區90分鐘6條魚, 仲要識揼, 真係CP值好高下.

仲要有相睇, 加分支持下師兄.
回復 支持 反對

thanks ching
but i like younger more
thanks!
回復 支持 反對

睇黎可以一試
回復 支持 反對

呢件事業線深不見底是也!
回復 支持 反對

幾好咁喎
tst咁價位性價比高
回復 支持 反對

師兄!近期出報告介紹D女女都好正又大波!今次我跟你搵食啦!
回復 支持 反對

相頭都後生?
回復 支持 反對

luckyfan 發表於 2018-10-10 11:30
師兄!近期出報告介紹D女女都好正又大波!今次我跟你搵食啦!

呢個女女波同手骨都唔差,值得一試
回復 支持 反對

身材有点圓潤
回復 支持 反對

值得一試
回復

Keroro88 發表於 2018-10-9 18:42
呢件事業線深不見底是也!

絕對認同。
回復 支持 反對

Good for me
回復

樓主,喜利11月全部搬去漢口大廈?
回復 支持 反對

相好像幾好, 但相頭老嗎?
回復 支持 反對