請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1656|回復: 8

[樓上骨報告] JD FL 絕不斯文- 阿C

名稱: 阿C
地區: JD
地址: FL 10/F B2
價錢: $800
服務時間: 90mins
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.ph ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8
相頭: 8.5/10 (年紀最盡30頭)
身材: 8/10
服務: 9.9/10 (期待再有進步)
環境: 12/10 (爆分)
翻食指數: 8.5/10

原本唔打算出報告,畢竟阿C已經好多好報告。但小弟希望貢獻一下,順便衝下分攞權限,希望大家加下分俾我。

我係月頭去嘅,預早兩日預約先成功約到。阿C妹當日有兩聲咳,所以無車。一入去已經女朋友式攬實我小鳥依人feel,果一刻我都無咩所謂,純粹享受服務。

最印象深刻係工作室十分整潔,浴室同骨床仲乾淨過我自己屋企。 自己沖完上骨床,C妹知我腰累,特登用藥酒幫我鬆返條腰。跟手再推推油。part1係有技巧,同正骨有得揮。

入part2 有BM解上甲,手法多變,差d玩到我走火。有錫lin,會慢慢就住同你玩。當佢錫緊我lin時,我由上而下望,真係好似大台女星黃×雯。阿C枝按摩油仲係水溶性,又舒服又易洗。有一下C妹用冰整下細佬,再用暖油按下,好鬼刺激。最後成功昇空,仲整到地面都有添,嘩! 從未試過咁激烈。

雖然8魚價格可去spa玩,但阿C服務一流技巧超卓,仍然值得一試。

評分

參與人數 5威望 +95 金錢 +210 實力 +95 信賴 +95 貢獻 +95 收起 理由
skyman1971 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 中肯報告
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Harrywongkh + 5 + 50 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
ctaiman + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 支持下師兄同阿C先
Galaxy69 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

thank you for your report
回復 支持 反對

阿C既服務, 真係無得彈. 值得一試.
回復 支持 反對

又有C妹報告 佢真係冇得頂
回復 支持 反對

C妹啲服務真心正
回復 支持 反對

呀C真心正
回復

C 妹係非常細心的, 知你肚餓會比餅你食, 知你腰痛會幫你茶葯油
回復 支持 反對

FL 有好多個都係呢個價錢, 要努力搵錢了.
回復 支持 反對

玩SPA 又無按得咁好姐   各有各好
回復 支持 反對