請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1197|回復: 20

[樓上骨報告] 順德人的福樂小雪

名稱:小雪
地區:JD
地址:12C6
價錢:800
服務時間:90,有超時
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=14423&type=樓上骨
翻食指數:8/10

報告係小雪未放假前試左,但太忙架下先出到!唔講咁多,見到各位師兄的報告,加上近排成日對住電腦做野
要同膊頭有啲攰攰地,所以早上WhatsApp book收工後,好好彩book到!

一開門,見佢同D師兄報告所講一樣,似足貝安琪,心諗呢鋪正啦,有個鬼鬼地幫手揼骨!佢見我咁熱,即刻
俾咗包檸檬茶我飲,等我抖涼左先去沖涼,咁我快快手沖涼啦,冇謂阻住下個booking,雖然佢話抖涼唔計時,
但自己唔好意思,沖完有幫手抹身,抵讚

Part1,
先趴係骨床度,佢就問我邊度攰,我話膞頭同腰特別攰,佢就幫我重點按呢兩個地方,技術應該二班頭按到我
好酸軟,好俾心機慢慢按,按到甘上下之後會倒D油繼續用手推,推勻成個後背,途中會R下PP同下面,搞到人
地慶慶地,R到甘上下我話不如過床BM啦,骨床唔舒服,佢話ok,甘我地就過床,

Part1.5
甘佢就解甲,解浄條底底,見佢心口甘偉大我當然先抱住佢攬欖揸下波先啦,過足手癮之後先趴系度比佢BM,不過BM就一般啦,只是在後背掃左一陣,之後就轉身幫我推小弟弟周圍既琳巴,推到我艾晒救命

Part2
推完,佢就先食我lin 然後就慢慢幫我小弟推下按下,間中亦會變下手勢,我雙手當然唔執輸,一直揸波,按到甘上去我就問佢可唔可以訓系度比我食下玩下佢對大波先,甘佢都冇托我手踭,俾我玩夠食夠先,之後我就拜託佢側躺幫我出火啦,因為甘樣我可以食住波兼揸住波俾佢出火,佢又好温柔甘慢慢幫我chok,直到差唔多出時,我提一提佢,佢先加快動作,好快就出左,而且佢唔會即刻停手,會繼續幫我D虛火chok 曬出黎先收手,幫我清㓗完佢就去冲涼,仲叫我休息一下先啦,甘我等佢沖完我都直接沖涼快快手俾家用走了

只要要求唔過分,囡囡都會嘗試滿足大家既,當然人有你未有啦

希望各位師兄睇完都順手加D分俾我,你地加分先知係我寫報告既動力,今次忘記左囡囡攞相添,失策

評分

參與人數 11威望 +165 金錢 +403 實力 +165 信賴 +163 貢獻 +165 收起 理由
ovonel + 15 + 60 + 15 + 13 + 15 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
sams88 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 用心發帖
歷仔 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
PiscesBoy + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
luckyfan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
ctaiman + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
正六七 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
KK2 + 5 + 15 + 5 + 5 + 5 用心發帖
hks_hk16b + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

似貝安琪咁正 可能要去睇下
回復 支持 反對

食住波兼揸住波......爽
回復 支持 反對

多謝師兄好介紹. 加分支持下先.

請問小雪相頭, 值幾多分呀?
回復 支持 反對

thank you for your report
回復 支持 反對

想問師兄係真波定假波? 樣貌如何?
回復 支持 反對

vichy 發表於 2018-10-8 10:00
似貝安琪咁正 可能要去睇下

我覺得有九成似
回復 支持 反對

ctaiman 發表於 2018-10-8 14:22
多謝師兄好介紹. 加分支持下先.

請問小雪相頭, 值幾多分呀?

九成似貝安琪,相頭我俾8分
回復 支持 反對

mastergalaxy 發表於 2018-10-8 17:08
想問師兄係真波定假波? 樣貌如何?

真波,好軟熟,但唔會琳知知
回復 支持 反對

望落似幾歲?
回復 支持 反對

三十中
回復 支持 反對

轉了房間,不要去錯10樓,小雪Part1技術好像進步了,而且一定足鐘。
回復 支持 反對

等佢休息完試下先.
回復 支持 反對

貝安琪:真系要去會一會:
回復 支持 反對

唔錯,不過有相會更加好~
謝謝啦~
回復 支持 反對

auscar 發表於 2018-10-10 00:39
唔錯,不過有相會更加好~
謝謝啦~

師兄,講到相
送條有相報告link俾你J住先

http://www.new141.com/bb/forum.p ... 6orderby%3Ddateline
回復 支持 反對

soyatming 發表於 2018-10-10 01:40
師兄,講到相
送條有相報告link俾你J住先

嘩,好大好白 多謝晒~
回復 支持 反對

auscar 發表於 2018-10-10 18:18
嘩,好大好白 多謝晒~

睇完相好去幫襯,唔好剩係識喺屋企毒J啦~
回復 支持 反對

試過了,是個服務很好的骨手
回復 支持 反對

想問下足唔足鐘?
回復 支持 反對