請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 628|回復: 2

[樓上骨報告] 金輪 程程

地區:太子
地址:金輪
價錢:唔記得...(因為小弟一向入閘唔問價錢....只是記得比500家用包埋小費)
服務時間:90分鐘..

身材:細粒...又唔高...A+至B-波....很白...
樣子:妹妹仔的感覺....但估計有30頭...很淡淡的妝....比人感覺有的像村姑姑的...
翻食指數:6/10
幾時去....唔太記得...只記起...世界杯後....9月開學前.....點解去...因為那日比自己女人知道自己在世界杯中...有很好的進帳...而又沒上交她....所以因心情不太好的情況下...一心只想找晶晶的.....但因為沒有頂約....去到只見程程沒返牌....又沒咩心情去洗樓....咩入閘喔....
入到去....先子細看囡囡.....好細粒....樣子可接受....皮膚很白....妹妹仔的感覺...又帶有鄉村的味道喔....
PART1:  開背前....我同囡囡說...我很受力...但又唔可以踏背喔.....你得唔得的.....點知....佢一開背....就感覺到...不像她按的....心想...囡囡那么細粒.....力度有如此的力量....不太相信....便轉個頭斜看地下...那刻明白了....真是辛苦了囡囡...心想...看你能撑多久....怎知道...約半小時過去...還是保持這力度(真的不要看小她喔....)....只是她的手凍起來....那時不由自主地感到心痛起來....就說太凍了...叫她去關細個冷氣...按了約十分鐘...我出汗了....她就明白了....就對我說:我穿了防風衣服....而家可以開凍的冷氣了....說完就去開....我還叫她去飲返杯溫水喔.....就這樣按到睡著了....值到囡囡叫我轉身....
PART2: 轉身(有冇RPP....唔知道因為睡著了....)手法還可以(比生手好的....但欠技巧及變化...)... 冇解甲.....冇KISS LIN...很久還沒出.....我就隔住衫摸波波...patpat...大肶....更進取摸埋佢妹妹...佢立即格手喔....咁只好同佢SORRY呀.....又摸返波波吧.....沒咩感覺....細佬又軟返小小....就在那時....佢自動解上路....哇...之後就不說喔(因為那不是必然的)....結果當然就成功派彩喔......

PART1來說唔錯....必有保證....可能我很受力....如要她這樣按....我心痛喔.......所以翻食指數會扣咗的分喔......

評分

參與人數 3威望 +81 金錢 +85 實力 +79 信賴 +79 貢獻 +79 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
flat26d + 11 + 35 + 9 + 9 + 9 中肯報告
hks_hk16b + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

我试过十个,有九个都唔畀摸妹妹。
回復 支持 反對

小弟去過,程程真係好大力,按到拆天
回復 支持 反對