請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1713|回復: 27

[分享] 放飛機衰客

放飛機衰客,Tel:+852 6465 88XX

明白你心中不忿, 但亦請你不要在本站作這樣公開人家的私隱, 謝謝合作!  發表於 2018-10-7 20:57

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +60 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
Galaxy69 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

福樂jojo 發表於 2018-10-9 02:11
師兄咁你真係估錯哂,來揾親我的師兄多數都起碼做120分鐘以上,閑閑D都三,四小時,你說的短鐘我又真係好 ...

可能我詞不達意令妳誤會唔好意思,我嘅原意係指我地如果第一次約未見過嘅囡囡,普遍會有這份擔憂。

JoJo妹妳一向好評如潮,手勢好又足鐘,我無揼開骨都知道,若然對妳無好感,都唔會咁認真打咁多字回應妳發嘅帖。再講,身邊相好們都經常受到飛機友滋擾,妳嘅心情我絕對理解。
回復 支持 1 反對 0

的確無品

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +50 實力 +15 信賴 +15 貢獻 +15 收起 理由
福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 非常贊同

查看全部評分

回復

樓主服務很好喔,居然被放飛機了

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +50 實力 +15 信賴 +15 貢獻 +15 收起 理由
福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 謝謝支持同認同我的服務,晚安!.

查看全部評分

回復 支持 反對

約左就唔應該放飛機, 臨時有事應該馬上通知

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 非常贊同!多謝支持!

查看全部評分

回復 支持 反對

有D人:真系好無聊:鍾意玩人:唔黎就早D講:做嘜要左住囡囡 搵食呢?唔好嬲我錫番

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 謝謝,多謝支持,晚安!

查看全部評分

回復 支持 反對

無品, 無聊, 放飛機

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 非常贊同,多謝支持,晚安!

查看全部評分

回復 支持 反對

可惡之人,浪費人地時間金錢...

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 非常贊同,多謝支持,晚安!

查看全部評分

回復 支持 反對

哈哈放飛機的客人電話發上網,以後一定沒有人敢在放飛機啦!

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 希望唔再有人想被人擺上網

查看全部評分

回復 支持 反對

黎唔到其實提早講聲我相信唔會攪到比人post電話

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 是的,

查看全部評分

回復 支持 反對

乜人都有,無品客亦是,希望唔好再遇到啦

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 希望啦

查看全部評分

回復 支持 反對

冇品客, 拉黑佢啦!

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 已拉黑

查看全部評分

回復 支持 反對

成日都話阻人搵食事大,呢啲人一定要blacklist!

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 多謝支持,晚安!

查看全部評分

回復 支持 反對

其實最緊要係黎唔到都同囡囡講
可能會有後備呢
講都唔講真係唔得

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 一早有心玩嘢衰人

查看全部評分

回復 支持 反對

香港地时间就係金钱,嚟唔到又唔出声阻人揾食。

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 是的,接佢生意先而推咗其他師兄的booking.

查看全部評分

回復 支持 反對

powerman 發表於 2018-10-8 01:44
其實最緊要係黎唔到都同囡囡講
可能會有後備呢
講都唔講真係唔得

真的有客約同樣時間,但應咗佢先,但佢一再重複講他依家得閑要即刻提前上來,而且巳經在福樂, 我話你得閒我唔得閒呀, 你個個時間唔得就取消比個位其它人啦, 佢又話嚟得到,唔肯取消,我先保留個位俾佢,點知,約定時間前6、7分鐘發信息俾佢一路唔覆,過咗約定時間7,8分鐘先話睇緊醫生,來唔到,你話氣人不?
回復 支持 反對

细支野 發表於 2018-10-8 01:54
香港地时间就係金钱,嚟唔到又唔出声阻人揾食。

是的,接佢生意先,而推咗其他師兄的booking又被佢放飛機先咁嬲。
回復 支持 反對

依照新4作風 唔知此帖會不會移去吹水區

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 點解要移呢?放呢度多人睇先會有所警惕呀!.

查看全部評分

回復 支持 反對

害埋其他師兄無得按 真係衰

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 是的,原本揾食都唔易,仲遇到個赴街飛機仔.

查看全部評分

回復 支持 反對

呀妹: 好老實...亦好現實, 出面開張新電話卡只係幾十蚊, 妳封得幾多個? 打開門口做生意緊會遇到呢類倒楣事, 就當上天給妳一個小考驗.

廣傳衰人號碼給熟識姊妹係必須嘅, 之餘...下次遇到生客第一次預約就已經選擇中/貴價套餐就要提高警覺, 我們麻甩佬試新囡都會驚跌錢, 又唔知妳手勢啱唔啱, 又唔知妳足唔足鐘, 一般第一次試都唔會咁勇, 零願試左平餐確定啱玩先至加鐘, 係會有豪客嘅...唔多亦未必遇上妳囉.

師兄咁你真係估錯哂,來揾親我的師兄多數都係,起碼做120分鐘以上,閑閑D都三,四小時,你說的短鐘又真係好少喔,除非D免揼骨的短鐘呀....  發表於 2018-10-9 01:44

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 多謝師兄的提點,受教了,謝謝經驗之談!!.

查看全部評分

回復 支持 反對

放飛機真係好過份= =
哂大家時間

評分

福樂jojo + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 個別害群之馬

查看全部評分

回復 支持 反對