請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1685|回復: 21

[樓上骨報告] 福樂Angel 跌錢報告

名稱:Angel
地區:佐敦
地址:福樂
價錢700
服務時間:60 mins
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=14708&type=樓上骨
翻食指數:0
睇相誇那那以為唔錯,一上到去,完全無笑容,好似得罪左佢噤,自己死死氣走去沖涼,問我做幾耐,由於時間唔好所以一個鐘算啦,按一般般,按完同我按袋袋,我未試見女噤粗暴,按到我袋袋都痛埋,重要係床尾機,算,加多一舊夾腸,佢老味除左個bra 用雙手遮住對波,我第一次按body 連條女個波係咩樣都見唔到,一肚氣,重要收我七舊。大家唔好中招

評分

參與人數 8威望 +112 金錢 +336 實力 +112 信賴 +112 貢獻 +112 收起 理由
黃大仙飛龍哥 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 今次dm,下次食返餐正野啦
肉食性動物 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 呵番
luckyfan + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 中肯報告
ctaiman + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 安慰分支持下, 下次食好D.
正六七 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
jefflam628 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
xpp3348 + 27 + 27 + 27 + 27
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 安慰分走唔甩

查看全部評分

回復

謝, 多加留意
回復 支持 反對

點解早前有咁多好報告?
回復 支持 反對

夾腸連對波都望唔到就真係搞笑左D
多謝分享中伏報告, thanks. 祝你下次食好野
回復 支持 反對

同情師兄:唔好嬲:福樂大把好嘢
回復 支持 反對

看完覺得是dm.
回復 支持 反對

小弟揼過一次,感覺良好。
可能人夾人緣,願樓主下次吃好D。
回復 支持 反對

感謝資訊
回復

我都試過一次, dup 真係幾好喎,會唔會替工呀?
回復 支持 反對

要多一舊才夾腸,叫佢食蕉啦
回復 支持 反對

多謝ching提示
回復 支持 反對

BM冇波睇
真係有D鬼
回復 支持 反對

第一次聽除bra之後波都睇吾到
回復 支持 反對

乜咁橙呀? 咁...囡囡都係一個普通女人...我諗, 有時都可能有情緒嘅, 會唔會咁啱佢心情有D起伏C兄你又適時入左閘.

今日用晒D分, 聽日加番比你呵番, 下次嘆番個更正嘅!
回復 支持 反對

夾腸都冇波睇,咁無癮
回復 支持 反對

BM無波睇, 兼床尾機, 我估我應該交唔到貨.

加分安慰下, 下次食好D 師兄.
回復 支持 反對

Angel真人年紀不輕!服務咁差!可以skip
回復 支持 反對

睇廣告相都想試 咁依家可以慳番
回復 支持 反對

師兄講得好搞笑
回復 支持 反對

聽到床尾機, 一定伏咗, 最慘貼錢買難受.... !  同情C兄. 俾多2佰 搵思思好過, 有女友FEEL 又主動..... !  
回復 支持 反對