請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3452|回復: 311

[樓上骨報告] 福樂 鬼馬C妹 (有圖)

名稱: 阿C
地區: JD
地址: FL 10/F B2
價錢: $800
服務時間: 90mins
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=14725&type=%E6%A8%93%E4%B8%8A%E9%AA%A8
相頭: 8.5/10
身材: 9/10
服務: 9.5/10環境: 9/10
翻食指數: 9.5/10

其實一直都有留意阿C, 睇左好多包膠都有讚無彈. 到上星期六的起心肝想約佢, 但可惜太遲, 全日爆滿. 所以今朝一早試下再book. 終於俾我book到夜晚入閘.
入閘見到C妹相頭, 都算鬆一口氣. 因為好多時師兄們講到某D囡囡好靚, 又未必係自己杯茶, 真係要入閘先知. 而阿C就絕對係MCOT, 五觀端正, 真係幾靚女, 身型仲好fit, 條長腿真係無得輸, 仲有D輕熟人妻feel.

入到房, 阿C已經好有禮貌問我想飲咩. 然後我就自動解甲去沖涼啦, 點知佢就走黎玩我lin lin. 我都未抽佢水, 反而俾佢抽左水先, 佢真係好鬼馬. 沖完涼後, 有抹身同紙巾抹JJ, 服務周到又貼心, 好抵讚.

Part 1: 9/10 可能我唔係咁受到力. 所以感覺阿C指力都夠, 仲要叫佢細力番少少. 佢亦有問我邊度攰D? 咁我話膊頭, 咁佢就幫我集中係膊頭按. 咁俾佢按完, 個膊頭同條頸又真係鬆晒. 阿C 份人真係好nice好健談. 基本上係唔使破冰, 兩個人係咁講無停過口, 傾到part 2大家先 至靜番D.

Part 1.5: 8/10 Nuru , 你無睇錯 點解阿C有nuru玩既. 話說part 1既時候, 同佢傾開近排好多師兄好興玩SPA同玩nuru. 阿C就問咩叫nuru? 我講解完, 咁阿C聽完就即興攞左支二百幾蚊一支既水油性機油出黎. 跟住開水話要試下玩nuru. 當然唔會成支玩啦, 咁果支機油整出黎既感覺又幾似nuru油既, 只係無咁稀. 咁佢就開始用佢兩團肉球係我背脊,pat pat同腳不停滑黎滑去. 感覺真係又幾爽吓. 連阿C都話咁玩法好爽, BM時順好多. 佢好似仲玩得開心過我, 真係俾佢笑死. 最後掛住玩nuru, 無左RPP既環節, 唯有下次再試啦.

Part 2: 8/10 解上甲, 踫踫車, 礙於阿C有兩聲咳, 唔係可能有大車添. 打機手法都好溫柔唔會死chok. 全程會用住D好誘惑既眼神望住你, 真係幾攞命下. 最後係互鍚lin lin情況下, 加埋佢D呻吟聲, 終於頂唔順, 爆都周圍都係米青, 仲射到阿C條裙, 真係唔好意思. 升空後阿C都仲唔捨得放手, 好似想榨乾我咁, 攪到我典床典蓆咁濟. 之後其實都過左少少鐘, 阿C仲要主動幫我按下頭同膊頭. 但我覺得唔好意思, 唔想阻阿C收工, 但佢話我係今日最後一個客, 唔緊要又知我攰, 真係好窩心.

今時今日有咁既服務態度邊度搵呀? 我同佢講想幫佢寫包膠, 仲想幫佢影番張相. 好彩阿C都無抬手踭. 佢咁好服務, 諗住俾多1魚做tips, 點知阿C死都唔要, 要俾番我, 寧願我多D返黎幫襯好過.

總結: 除左各師兄們話阿C狂野熱情之外, 我仲覺得佢好鬼馬. 最攪笑係無端端即興同我玩nuru. 服務真係滿分. 所以我應該會翻食. 如果師兄要相頭或服務型既, 我覺得阿C 值得推介.  

P.S.: 阿C話自己有潔辟, 我都相信, 因為佢間房真係好干淨企理. 仲有佢都好怕人有口臭, 提提各師兄上去前可以食定香口膠, 俾個好印象阿C, 服務自然就更加爽.

最後補充: 阿C 話當日nuru只係試玩性質, 應該不會加入這項服務, 都係果句 "人有你未必有,你有我未必有", 希望各位師兄尊重囡囡決定.

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

評分

參與人數 39威望 +456 金錢 +1706 實力 +442 信賴 +442 貢獻 +437 收起 理由
masahiro + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
hydeman + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
5691 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
faifaifaiycf + 5 + 10 + 5 + 5 + 5
samsam348 + 5 + 5 + 5 + 5 用心發帖
7july + 3 + 5 + 3 + 3 + 3
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
appa + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Keroro88 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
hamcake + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
謎語人 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Mature + 5 + 5 + 4 + 4 + 4 我欣賞你
Ericoo + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 中肯報告
C-jp + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
new7777 + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 中肯報告
aacat + 5 + 20 + 5 + 5 + 5
Jimmywhite + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
a_aiii + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
單車男 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
lo0925hk + 36

查看全部評分

回復

恭喜師兄,食到好野
回復 支持 1 反對 0

C-jp 發表於 2018-10-7 01:02
睇完既感覺係...我怕90分鐘都唔夠喉
多謝師兄,

其實有時間, 真係可以book夠120分鐘, part 1 60分鐘, part 2 完, 唔使滾水6腳咁趕住走, 再揼多陣傾陣下計. 成個人身心舒暢晒.
回復 支持 1 反對 0

入黎睇睇c妹
回復 支持 反對

有Nuru 玩正
回復 支持 反對

囡囡好落力
回復 支持 反對

越來越多新玩法
回復 支持 反對

又提昇服務,C妹應該唔錯
回復 支持 反對

同師兄一樣,我都係遊走喺JD FL同Spa之間
回復 支持 反對

長腿靚女feel一樣,係呢張相似乎有丁der腩
回復 支持 反對

支持阿C, 有nuru 玩又多個藉口找阿C
回復 支持 反對

阿C有nuru玩,搵日試試!
回復 支持 反對

soyatming 發表於 2018-10-6 06:12
長腿靚女feel一樣,係呢張相似乎有丁der腩

阿C都話自己肥左, 有少少腩.
回復 支持 反對

大大感謝師兄的分享~
回復 支持 反對

Ching 已加分支持
回復 支持 反對

有新鮮野玩
回復 支持 反對

回一回po睇相先
回復 支持 反對

timothy2014 發表於 2018-10-6 06:37
阿C有nuru玩,搵日試試!

琴日只係試玩nuru性質. 亦無水床/浮床, 亦無全個人身體滑翔動作. 阿C日後會唔會加入nuru增值服務都未知.

但我都希望囡囡可以加多D新玩法, 滿足到各位師兄既唔同需要.
回復 支持 反對

嘻嘻 C妹服務越黎越多元化 抵佢生意好既
回復 支持 反對

加分支持
回復

soyatming 發表於 2018-10-6 06:10
同師兄一樣,我都係遊走喺JD FL同Spa之間

係? 咁師兄去開邊間spa? 我地會唔會偶遇過呢?
回復 支持 反對