請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1535|回復: 1

[樓上骨報告] 化身妃嬪 為朕舒困 福樂甜甜

大家好, 小弟上星期第一次在新4出左份處男報告,有幸得到一些C兄回應及關注。可能天后區真係唔太就腳,或者今次出一個就腳D嘅佐敦囡囡報告. 我係港島人, 一般都係天后搵食, 間唔中可能會行去銅鑼灣, 其實我第一次遇到甜甜, 都已經係半年前有多, 在鳳嗚時入閘的, 現在囡囡已經搬左去九龍. 當時甜甜比到我嘅印象係善良溫柔又聰明賢慧, 可能最近煲劇煲得多, 回想起, 甜甜真係有妃嬪feel, 歷史上的高貴妃是溫和賢慧, 琴棋書畫無所不能, 而我就幻想一下係唔係可以响甜甜面前乜都唔做成個皇帝咁款, 由得甜甜服侍朕, 於是的起心肝, 預約兼過海, 前往佐敦.

名稱: 甜甜
地區: 佐敦
地址: 福樂3樓E2房
價錢: 800
時間: 90分鐘
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15814
翻食指數: 8/10

其實係因為小弟最近體重爆錶, 要運動減肥, 點知又操勞過度, 成身淵淵痛, 就再去搵甜甜幫我鬆一鬆, 之前一直未去過福樂, 原來交通真係好方便, 毫無難度上樓撳鐘, 再見到甜甜, 依然係美麗人妻, 長長直髮, 皮膚白滑, 不過...以前的小腩現在似乎有所增長, 但係手腳依然纖幼好睇, 雖然甜甜說話鄉音重, 溝通都係無問題.

甜甜在福樂的房間非常闊落, 大家都知甜甜有一項獨門增值服務, 就係彈奏古箏 , 我就一邊飲佢比我盒檸檬茶, 一邊聽現場演奏. 聽完就去沖涼, 再攤上床乜都唔做, 等甜甜服侍朕喇.

Part 1: 我話因為做完運動, 由頭到腳/由左到右都淵淵痛, 甜甜先幫我試力, 由輕力慢慢加重至我勉強可承受到嘅力度, 按勻全身, 舒服晒呀...

Part 2: 推油其實無乜特別, 都舒服, 我最期待R PatPat, 痕得嚟又好爽, 爽得嚟又好唧, 最正係耐不耐甜甜會偷襲弟弟.

Part 3: 轉身上套吹, 用口含住棍頭, 好抵死, 甜甜再用指甲輕輕按壓棍身, 真係當我係支蕭咁吹. 小弟棍身比較敏感, 比甜甜指甲篤下篤下, 差D被就地正法, 我一手推開甜甜, 衝口而出: "大膽勞婢! 竟敢氣弄朕!" 跟住伸一伸脷就示意換套, 我原本想攤响床唔郁, 女上由甜甜un, 但我想控制番個速度可以插耐D, 我要甜甜瞓低由我先男上, 甜甜應該太投入, 發出嘅叫聲聽得出佢都就嚟到就嚟到咁, 最後我都係比佢先到一步爆破了.

如果對囡囡軀體視覺要求高嘅C兄要有心理預備, 當然要大波一般要承受有小腩, 要按個靚骨, 我會推介甜甜值得一試,

評分

參與人數 6威望 +110 金錢 +230 實力 +110 信賴 +110 貢獻 +110 收起 理由
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
肉食性動物 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 小揼,但禮尚往來加分支持
luckyfan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
hihihaha + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Galaxy69 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

無C兄回應咁橙, 咁...等我開齋兼加分支持下.

骨...我少去嘆, 音樂...我都識欣賞少少嘅, 如果可以一路聽古箏一路比甜甜坐大脾咩咩, 感覺會係點嘅呢?
回復 支持 反對