請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1202|回復: 13

[樓上骨報告] 福樂花園街Yumi = )

發表於 前天 00:03 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

名稱: 花園街Yumi
地區: 佐敦
地址: 福樂大廈
價錢: $600
服務時間: 60分鐘
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=6626
翻食指數: 有機會! 原因睇下面

樣貌: 70-80分 (順眼, 有女人味, 30+大姐姐feel)
身材: 70-80分 (有少少肉地, OK LA,  加埋有大波波, 一隻手揸唔曬)
環境: 100分 (地方企理, 有音樂, 好relax)
服務: 80分 (之前都知道係揼骨重炮手, 原來唔係吹出黎)

呢次係我第三次出黎玩既包膠。希望大家喜歡啦。

話說出到去佐敦先至比人放飛機。又唔想咁早番屋企。同埋前晚打完波想鬆下骨 relax一下。同埋,鬼死咁熱....就去左M記食番杯雪糕, 再坐低爬下文, 嘿嘿。記得之前睇過話Yumi手骨係唔錯, 所以決定一試。打個電話去竟然有空。入到房, 房間係乾淨整理既。拿拿聲入去沖涼, 因為出面真係好熱。

Part 1 (90分): 爬文果時已經知道Yumi力道十足, 所以講定自己唔係太過受力。Yumi真係好按得, 力度岩岩好。雖然我只有3次USB經驗, 但係呢次黎講係最舒服。加上房入面開左D 好慢旋律既音樂。真係極之Relax......

Part 2 (80分): Yumi 開始turn 暗房燈, 關左音樂。解下半甲 ....開始起動......RPP呢下係我最期待既, Yumi 無令我失望。真係好正。成個人麻痺晒咁滔.......到啜lin, Yumi真係吸力十足, 條脷不斷咁攻擊我粒lin....手同口並用 (如果口可以用係其他地方就好 /_\" ).....好在我都唔弱, 隻手都忙到不亦樂乎。夾腸......5個字.....蕭窒豐乳中....定力一向唔夠既我比Yumi夾左十幾廿幾下已經要叫停。最後派彩....成個過程睇得出Yumi好用心去做。美中不足係解得半甲同無BM...呢度係有少少失落

翻食暫時唔會, 但要強調唔係唔值得翻食。只係我想試多DD先姐 = )  希望大家喜歡加多D分比我升下LV

評分

參與人數 9威望 +123 金錢 +256 實力 +123 信賴 +123 貢獻 +123 收起 理由
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 Yumi 摩打脷好正
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
謎語人 + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Hastin + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10
rjj1234 + 11 + 40 + 11 + 11 + 11
Storm + 10 + 50 + 10 + 10 + 10
Danlee + 2 + 10 + 2 + 2 + 2 好嘢介紹,多謝

查看全部評分

回復

發表於 前天 00:48 | 顯示全部樓層
請問yumi有冇推油?
要加錢嗎??
回復 支持 反對

發表於 前天 00:48 | 顯示全部樓層
解半甲無BM都600?同佢個收費表有出入啵

廣告都冇寫夾腸啦,要BM遊走既夾腸加你錢都仲得!  發表於 前天 10:28
回復 支持 反對

發表於 前天 00:50 | 顯示全部樓層
睇返廣告話有BM的,為何話無解甲無BM呢?
回復 支持 反對

發表於 前天 07:14 | 顯示全部樓層
詳情要再睇返囡囡餐牌
回復 支持 反對

樓主| 發表於 前天 08:05 | 顯示全部樓層
呢層我都唔太清楚
回復 支持 反對

發表於 前天 14:04 | 顯示全部樓層
$600 Ching最緊要覺得值就得啦~
回復 支持 反對

發表於 前天 14:21 | 顯示全部樓層
小弟第一次試徒手響骨就係yumi響我,真係就咁用手唔係踩背響,仲有佢條瘋狂摩打脷
回復 支持 反對

樓主| 發表於 前天 17:17 | 顯示全部樓層
luckystar 發表於 2018-9-17 14:04
$600 Ching最緊要覺得值就得啦~

無錯,好認同
自己感覺最真實
多謝
回復 支持 反對

樓主| 發表於 前天 17:18 | 顯示全部樓層
sancocwh 發表於 2018-9-17 14:21
小弟第一次試徒手響骨就係yumi響我,真係就咁用手唔係踩背響,仲有佢條瘋狂摩打脷 ...

係極具吸力之下狂打轉
個侵略性係勁過山竹
回復 支持 反對

發表於 前天 17:31 | 顯示全部樓層
師兄你要講清楚。。。

解下甲嗰個係你自己
回復 支持 反對

發表於 前天 23:03 | 顯示全部樓層
無BM的話就有小小可惜
回復 支持 反對

發表於 4 小時前 | 顯示全部樓層
我都好想試下但好難約到