請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1577|回復: 7

[酒店賽後報告] HH Kathy 大滿足

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
公司代號: HH
美少女編號: Kathy
翻食指數: 10/10

個人意見 不喜勿插

小弟比較少出POS 出得既都會認為係食過翻尋味既囡囡

其實我覺得HH應該換番個攝影師 (雖然我唔知D相係囡囡自己影定點) 但其實我約過既都係真人靚過張相 Kathy當然唔會係例外

一入到房笑容好好 幫手除衫除褲去沖涼 侍浴細心洗得好乾淨 洗洗下蹲低開始啜袋 由高望落去Kathy度真係冇得彈

沖完番上床 就開始更加細心咁吹 之後仲話自己係手控 將手指當正碌野咁啜

上套女上左一陣 拉左我去鏡前狗仔式 最後口爆完事

其實Kathy係一個幾識講野既女仔 由入房到完事 都唔會有冷場 講既野都唔會話令人唔舒服 反而係越傾越覺得可以放開同佢玩
同埋身材方面都係細細粒 有恰到好處既肉地 攬住佢條腰大幹特幹真係會令人墮落 同埋Kathy係真係會享受性愛

祝大家食到心頭好

評分

參與人數 3威望 +75 金錢 +60 實力 +75 信賴 +75 貢獻 +75 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
pencil30 + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
mondeauville + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 支持多啲出POS

查看全部評分

回復

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
鏡前狗仔加口爆正呀
回復 支持 反對

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
how much ar ching?
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
Kathy正吖,師兄識食
回復 支持 反對

發表於 昨天 08:38 | 顯示全部樓層
多謝師兄分享
見個個都讚kathy夠淫夠痴
想問可唔可以pm HH V7
唔該師兄
回復 支持 反對

發表於 昨天 16:52 | 顯示全部樓層
食到好東西!