請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 701|回復: 10

[樓上骨報告] SSP 終極DM

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱:波波
地區:SSP
地址:元州街 68-70
價錢:600
服務時間:45MINS
新四網址:N/A
翻食指數:0/10

話說小弟都鐘意周圍搵下新鮮感, 上個星期,上網見到呢位波波網上寫$500 包 DUP + 推油 + HJ + BJ (環保) (90 分鐘),
重要寫明大波喎, 睇相都有D 料到,
好啦, 都係果句, 好小囡囡DUP 骨+吹, 重要環保喎, 重要大波喎!
咁就去試啦, 無預約, 衝上去諗住睇睇咩料啦, 點知上到去"請稍侯", 即時又諗, "唔通真係咁旺場?可能真係好野黎喎!"
膽粗粗就打電話約定啦, 話15 分鐘後OK, 心諗無死啦, 點知錯哂...
之後自己上去, 眼見囡囡35+,樣就一般啦, 同廣告差唔多, 波係有, D-E 波左右啦, 都叫可以啦!
點知衫都未除就SELL 我加多一條魚升級服務, 玩埋莞式, 又好多野玩又成....
重要講明, 時間都係 90 分鐘喎! 心諗都唔差果一條魚啦, 最緊要開心,
加 ! 加完就仆街喇... 我有我自己除, 佢有佢自己除, 無服務都算, 除完佢有佢玩電話, 叫我自己入去先...
重要自己無留意, 原來佢對波墜撚到....... 原先對波又係夾出黎.... 加埋一D服務都無...已經知道伏...
痌督尿再開哂水, 先等到佢入黎, 待浴唔係三點式, 但絕對唔係好.... 波推左3-4 秒, 水簫左 5-6 秒, 完..... 真係多野玩...
上床, 識得問我邊度攰, 唔通我怪錯人? 對唔住, 唔係.... 腰攰, 用佢完全無力嘅手按, 慘過自己用手按自己.... 其他部位一樣,
按左20分鐘左右, 落油再推, 目的唔係要推鬆我, 係要推散 D 油咋... 推油十分鐘都無... PART 1 完,
PART 2+3, 望住個死人電視機, 用手CHOK 你條野, 係我條野先岩... CHOK 幾下, 重話"嘩,重未硬架你?"
吊你... 睇住個DISCOVERY CHANNEL 會硬果個都唔撚正常啦! 我應都費尻事應佢...
到環吹, 唯一 一個部分用左小小心機, 吹左3 至 4 分鐘先上套, 又係時候例牌伏野對白, "你上黎啦", 就想拉我起身...
拉你老未呀, 即時叫佢女上先, 女上左 10 秒, "出水喇, 上黎啦"... 你老未....
尻插完出野去沖涼, 點知連事後待浴都無!!!!!! 俾錢走人.... 入閘時間唔超過 50 分鐘, 叻!
多野玩係邊度? 90 分鐘時間去左邊度? DUP 骨D 力道又去左邊度? 有心想知道咩叫DM, 我強烈建議俾大家去試試

評分

參與人數 6威望 +103 金錢 +176 實力 +103 信賴 +103 貢獻 +103 收起 理由
歷仔 + 3 + 10 + 3 + 3 + 3 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
4638 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 用心發帖
CTK + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
ctaiman + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 深表同情, 下次食好D

查看全部評分

回復

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
$500 包 DUP + 推油 + HJ + BJ (環保) (90 分鐘)

睇落好似好抵, 不過呃鐘成咁. 仲要睇住電視, 服務態度又差, 又呃多1魚增值服務. 真係DM到 拍拍聲.
師兄, 加分以作安慰, 下次食好D.
回復 支持 反對

信我啦,以後唔好再去SSP,唉,上次中伏之後到e+都仲驚緊
回復 支持 反對

深表同情,下次直好D。
回復 支持 反對

嘅然0/10,從另一角度看,50分鐘點都好過90分鐘。

祝阿健兄下次吃好D。
回復 支持 反對

咁你應該攤係度休息40分鐘先走
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
咁嘅服務態度,遲早收檔
回復 支持 反對

加分表示同情
回復 支持 反對

希望條臭G快D收檔

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -200 實力 -50 信賴 -50 貢獻 -50 收起 理由
Galaxy69 -50 -200 -50 -50 -50

查看全部評分

回復 支持 反對

印象中這個波波年紀也不輕,深水埗始終多伏。
回復 支持 反對

發表於 前天 01:00 | 顯示全部樓層
DM包膠要廣傳 等其他bro唔好中伏
回復 支持 反對