請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1103|回復: 9

[樓上骨報告] 金橋第一痴女 - Amy

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱:Amy
地區:金橋
地址:2/F 7B
價錢: $350 + $100BM
服務時間: 60mins
新四網址:N/A
翻食指數:7/10
細佬第2次出報告,寫得唔好各位師兄見諒

早排又揾左Amy鬆一鬆,係度同佢寫個報告
樣貌:6.5/10 順眼姐姐組,後生時應該幾靚
身材:7.5/10 軟熟真C波仔,外型Keep得幾好,我幾鍾意個shape
環境: 9/10 乾淨企理,地方唔算窄,浴室干淨水力夠,中骨床旁邊仲有塊大鏡,一次性床單

Part 1: 8/10, 主要用指,開背夠力,穴位算準,整體係鬆到哂既,個人覺得有2班頭, 不過主力按上半身, 如想多D鬆下對腳要提下佢,試過踩背
個人覺得比指按更出色,更加鬆到,不過我有時鐘意邊過塊鏡望下佢對波波所以比較少叫佢踩背
按緊個陣佢知你偷望佢時又會笑淫淫咁望住你, 又抽下你水
唔洗破冰,因為佢把口都無時停,但唔係煩個種

Part 2: 7.5 /10 (B餐) 囡囡屬強攻型,好痴女既師兄可自行加多0.5分, 一熄燈即刻變左第二個人,解甲剩內褲,BM時推背時間雖然比較短,但推前面時就推好耐,錫暈你全身又狂攻雙lin, 可車(大中小車牌就等師兄自已考,我未試過), 而且表情同聲音交足貨,我見有師兄嫌佢開行Turbo太狂野,其實我發覺佢可快可慢,嫌佢動作太快可以叫佢踩Break收油放慢D, 基本上次次都舒服派彩

翻食指數:8/10, 其實Amy 係我鐵腳之一,雖然個樣nmcot,  不過Part A Part B 都同我比較夾,同埋熟左之後佢知我想要D咩, 而且好多時超時佢都唔介意,整體上唔會DM, 所以覺得可以介紹下

多謝各位師兄收睇

評分

參與人數 7威望 +127 金錢 +252 實力 +127 信賴 +127 貢獻 +127 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Danlee + 2 + 6 + 2 + 2 + 2 解甲就變身咁正
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
GPX2015 + 25 + 100 + 25 + 25 + 25 用心發帖
funsun16 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
咁好玩真係要儲多啲精先去搵佢
回復 支持 反對

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
之前有見ching介紹過,話佢係用口出的,真的嗎 ??
可惜小弟去過幾次都反左牌...
回復 支持 反對

harrychan20 發表於 2018-9-15 00:47
之前有見ching介紹過,話佢係用口出的,真的嗎 ??
可惜小弟去過幾次都反左牌... ...

只是非環吹爆。
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-9-15 09:10
只是非環吹爆。

哦...真係用口的,吸引 !!
回復 支持 反對

我反而對用口麻麻地
回復 支持 反對

yinjoe 發表於 2018-9-15 10:29
我反而對用口麻麻地

因為小弟既小弟弟未試過口爆,所以有D想試下,性價比又唔錯咁 !!
回復 支持 反對

harrychan20 發表於 2018-9-15 10:53
因為小弟既小弟弟未試過口爆,所以有D想試下,性價比又唔錯咁 !!

爆係個套度
回復 支持 反對

我係KT咁耐都未試過AMY 搵日要試下
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
解甲會變身戰士,真係要試試
回復 支持 反對