請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1521|回復: 14

[酒店賽後報告] DK677

公司代號: DK
美少女編號:677
地區:TST
價錢1100
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=16062
翻食指數:0
呢排心思思想食女,但簡來簡去都簡唔啱,昨日最後食左DK677。

真人同AD相爭好遠,所以唔駛睇。反而之前有師兄出過真人相係同真人差唔多,不過女女係姐姐組啦。樣ok 幾靚, 面有d圓,身型都係有肉,但唔係肥。波雖有C,但lin 偏深啡,長大的,我唔太喜歡。有小腩。少少姣。但睇得出做左唔短時間,所以係裝出來,口口聲聲話要幹死我。口技好,識扮淫,但由頭到尾比我感覺太做作。而且69可以,daty 都可以,但只可淺嘗,入多少少就會痛。

做完最後問影相反應好大,問我影黎做乜,我話留念,順便幫你出報告,但佢好唔願意,話個個都要影,話影黎自己用,但又到處post 。所以我都唔勉強。放底家用走人。

只可以話,而家呢個市度,677算ok,但唔值呢個價。翻食一定唔會。

雖然最後無真人相比大家,但都希望大家加加分,鼓勵下啦,thanks!

評分

參與人數 7威望 +145 金錢 +550 實力 +145 信賴 +145 貢獻 +145 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
bigguy + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
mondeauville + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 中肯報告
diokwok + 25 + 100 + 25 + 25 + 25 中肯報告
candence + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
loanman + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 佢十個客有八個是回頭翻食,次次高鐘.

查看全部評分

回復

試過一次
條紫裙係唔錯既
大車但唔算坦克車
幾好傾講真似朋友執返劑
回復 支持 反對

佢十個客有八個是回頭翻食,可能人夾人拉!我次次來都食
回復 支持 反對

loanman 發表於 2018-9-14 13:19
佢十個客有八個是回頭翻食,可能人夾人拉!我次次來都食

或者佢昨日已經開始累。同埋我都係唔鐘意咁pro 既。
而且佢確係唔差,幾靚女。只係唔同我過電,同埋而家市場個價真係有d離譜,有d豬扒都可以收$1000以上!
回復 支持 反對

1100不了
回復

咁真喺好睇人窩,一直想試,之前D報告個個都讃不絕口。
回復 支持 反對

blacksky1111 發表於 2018-9-14 14:38
或者佢昨日已經開始累。同埋我都係唔鐘意咁pro 既。
而且佢確係唔差,幾靚女。只係唔同我過電,同埋而家 ...

同意部份豬排唔值過千,但佢實在是有不少認同她的支持者,或許有時人夾人拉
回復 支持 反對

thx ching for sharing
回復 支持 反對

食過就算
回復

可能人夾人姐 但係太作狀就不了
回復 支持 反對

人夾人,下次食好d
回復 支持 反對

下次會更好啦
回復 支持 反對

可能真係人夾人,不過近來既選擇真係少。
回復 支持 反對

囡囡幾好哦
回復 支持 反對

good.........
回復