請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2500|回復: 10

[樓上骨報告] 返食發利Carrie,結果被快速OK

名稱:發利Carrie
地區:tst
地址:發利 202 G
價錢:500
服務時間:45min
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=7909
翻食指數:8/10

之前第一次樓上骨就係搵Carrie,我亦都係新4台出過報告,前排經過尖沙咀,又心思思叫翻版賈曉晨幫我打J。打電話去book,佢話啱啱有客,叫我個半鐘之後上。原來佢真係好忙,所以師兄們都係打電話約,免得食閉門羹。
到夠鐘入閘,開門覺得有啲唔同咗樣。原來上一個師兄今日太早搵佢,趕唔切化妝。冇上次咁靚,望落老左少少。 part 1都係咁,都算有D力,會問你邊度攰,幫你按多啲。
預留左15分鐘俾part 2,我今次冇上次咁客氣,一開始就伸隻手入件衫入邊揸波。Carrie 亦都唔客氣,喺度玩我枝棍。可能佢唔鍾意我咁猴禽揸佢個波,當我同佢講頂唔順嘅時候,佢突然再加速,極速搞掂左我,我再望望個鐘,捱到3分鐘都冇。可能第一次搵佢太好,今次覺得差左少少

評分

參與人數 4威望 +91 金錢 +180 實力 +76 信賴 +81 貢獻 +91 收起 理由
rjj1234 + 11 + 30 + 11 + 11 + 11 中肯報告
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Kakisairei + 15 + 50 + 5 + 15

查看全部評分

回復

咁揼果part足唔足鐘?有無進步?
回復 支持 反對

昨日食飯時間去發利行下,個個都只係巡樓,巡完就走,好似好多都未開工!
回復 支持 反對

極速KO,咁厲害 !
不過被靚女KO ,值得嘅!
回復 支持 反對

Mizu 發表於 2018-9-14 13:19
咁揼果part足唔足鐘?有無進步?

不過不失啦,無進步,都無退步
回復 支持 反對

davidwong123 發表於 2018-9-15 07:23
昨日食飯時間去發利行下,個個都只係巡樓,巡完就走,好似好多都未開工! ...

Carrie同我講一日做大約4個客左右
回復 支持 反對

kwkwkw654 發表於 2018-9-16 06:44
極速KO,咁厲害 !
不過被靚女KO ,值得嘅!

sigh,上次仲捱到差唔多10分鐘,估唔到今次咁失威

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +50 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
kwkwkw654 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

已加分支持
好想試下比jj 秒殺
回復 支持 反對

上次去BM 唔俾我睇同錫佢個胸 覺得有少少唔值 但如果食上頭係OK的 各位師兄也是一樣嗎
回復 支持 反對

Jizzy300 發表於 2018-9-17 21:42
上次去BM 唔俾我睇同錫佢個胸 覺得有少少唔值 但如果食上頭係OK的 各位師兄也是一樣嗎 ...

BM完有油都錫?
回復 支持 反對

3分鐘都冇...
係未咁神.......
回復 支持 反對