請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1789|回復: 19

[樓上骨報告] 初遇福樂阿C的神秘之旅

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

名稱:阿C
地區:佐敦
地址:福樂10B2
價錢: $800
服務時間:90分鐘
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=14725&type=樓上骨

樣貌99/100目測大約三十左右,真係高挑靚女型,好好氣質,對於按摩技師嚟講,算係超級靚女後生一派了,咁當然係我個人感觀啦!(因為呢個世界冇一個人係完美嘅,所以我俾99分)
環境:100/100樓上骨嚟講,係我見過超乾淨同超整齊嘅一間房!
服務:100/100我個人鐘意推油,所以時間用係推油度,超舒服,足鐘有找!
翻食指數:100/100,樣靚,熱情如火,我鐘意俾佢黐住個感覺!
約咗阿C准時到達門口,阿c就當然係即刻開門俾我啦,眼前一亮,一位身材高挑氣質型嘅靚女,加上佢充滿自信嘅眼神,笑起上嚟都幾甜下。跟住阿C會問我,BB你飲乜嘢啊? 仲要一邊問我一邊抽下我水,仲要俾佢笑笑口話你細佬硬曬啦,不如快啲衝涼先啦!咁我當然快啲除衫衝涼啦,阿C話你慢慢衝啦,衝乾淨啲哦,衝涼嘅地方都幾企理同幾乾淨下,夠大,仲掛住有棵盆栽添,到衝乾淨出嚟啦,阿c會攞毛巾主動幫我抹身,好細心,真係抵贊!

Part 1: 我出到黎後準備上到骨床,不過下面就硬崩崩,阿C見我忍得好辛苦咁,就係我耳邊細聲咁講,幫你出1次先?我邊有拒絕嘅理由,我訓係度阿C就先調下情,係我耳邊吹下風之後就用指甲R下我全身,細佬同蛋蛋咁。見到阿C著住對肉絲就叫佢幫我腳交。阿C用腳掌磨擦我細佬,上下咁套弄由於太興奮感覺差唔多出,阿C就轉用大脾咁幫我夾出黎,個感覺就好似入咗咁之後沖涼 正式進入part 1。由於我比較鍾意推油嘅關係,阿C就幫我輕力咁鬆一鬆,之後就拉埋筋將更多嘅時間放係推油身上,加埋用手肘的確好舒服

Part 2: 阿C 同我R5分鍾,之後叫我轉身,開始落油同我推前列腺,推到我細佬好慶,之後阿C問我,(係唔係細佬好慶想出吖,唔好咁快出住先啦,即時,佢會停一停,唔俾我出。我哋再慢慢玩啦,玩多陣啦)于是阿C會攞啲凍冰冰嘅嘢,摸下我細佬度,哇⋯⋯,涼浸浸,跟住阿c又會再加啲熱量俾我細佬,原來阿C係同我細佬玩緊冰火不過係用手玩,大家唔好誤會 嘻嘻最後當然順利升空啦!

睇到呢到我諗大家會問出2次洗唔洗加錢?我講埋係唔洗的至於冰火既詳情,自己體驗下啦

評分

參與人數 13威望 +164 金錢 +385 實力 +164 信賴 +164 貢獻 +164 收起 理由
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
tomhanks + 12 + 48 + 12 + 12 + 12 用心發帖
謎語人 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
eff + 11 + 36 + 11 + 11 + 11 中肯報告
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
hks_hk16b + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
ctaiman + 5 + 40 + 5 + 5 + 5 用心發帖
skyman1971 + 15 + 30 + 15 + 15 + 15 用心發帖
小Fei機 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Danlee + 2 + 6 + 2 + 2 + 2 冰火咁正呀………
simonedirosso + 1 + 5 + 1 + 1 + 1 用心發帖
Jimmywhite + 3 + 10 + 3 + 3 + 3 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告

查看全部評分

回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
加左分,出兩次正喎!
回復 支持 反對

我一直都有搵開阿c,佢係一個變化多端嘅靚女技師,次次搵親佢都唔同玩法,好吖,唔會太機器化囉
回復 支持 反對

樓主咁好運出兩次既,阿C我都有興趣,希望有機會試下啦 ^ ^
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
這價錢包二次出火,師兄太超值了!
回復 支持 反對

原來佢有冰火,又多個理由要搵佢了
回復 支持 反對

WOW 又兩次又冰火 師兄好幸福呀
回復 支持 反對

又冰火、又2Q,真心扺玩呀
回復 支持 反對

有新野玩
回復

師兄, 阿C 嘅冰火真係好正架, 各位一定要去試下呀!!
回復 支持 反對

多謝師兄分享. 睇完你呢個包膠, 下個目標一定要搵下阿C先.
回復 支持 反對

睇黎真係要試下喎。。。
回復 支持 反對

睇到我都想去試試添
回復 支持 反對

C妹几幾正㗎...十卜
回復 支持 反對

感覺阿c愈做愈好