請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2139|回復: 10

[酒店賽後報告] HH Kathy 痴女墨魚咀

公司代號: HH
美少女編號: Kathy
地區: 何文田
價錢: 1000
服務時間: 45
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=16054
翻食指數: 9/10

今次係小弟第一次叫hg,就約左評價幾好嘅kathy,agent安排唔錯,好有禮貌,去到等左15分鐘左右就上到房。女女一開門,着到好性感,不過可惜樣唔算係太靚,近睇個樣有D殘。不過聽講kathy係技術型,所以都本住一試無況嘅心態試下。

重點來了,首先大家一齊沖涼,kathy屬於細粒類型,15X左右,無大波走肥,但出奇地對波居然好有手感,而且沖涼沖到一半,就發現佢真係好痴,主動跪底吹,仲要一路用好淫嘅眼神望住我,超強嘅口技,差D就比佢吹爆。

上到床之後,佢再唔放過主動吹奏一輪,訓係度比佢吹感覺更加正,而且佢仲係聲效型,吹到雪雪聲,而且條利好似馬達咁,相當靈活。再黎上套,先係男上,kathy下面算係幾緊,而且幾多水,插得好舒服,但因為我本身有D攰,所以插左無耐就叫kathy轉女上,我就訓係度享受。佢女上技術都係一流,唔知點解佢出入嘅角度啱啱好係最令到我舒服,而且佢仲不停加速,最後好滿足咁比佢坐爆左,爽到腳仔都軟埋。

總括黎講kathy真係好唔錯,口技真係一流!

評分

參與人數 6威望 +115 金錢 +370 實力 +115 信賴 +115 貢獻 +115 收起 理由
simon_kkk + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
mondeauville + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
candence + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 用心發帖
liwe2017165 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Watson + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復

墨魚咀,哈哈
回復 支持 反對

上面又啜,下面又吸,師兄一正出到軟哂
回復 支持 反對

,搞到心思思
回復 支持 反對

今個周末就去試下先, 已加分
回復 支持 反對

good job, thanks brother report
回復 支持 反對

CHING形容的墨魚咀幾好
回復 支持 反對

不得了真係要試試佢
回復 支持 反對

多謝師兄分享
可唔可以pm HH V7
我一直都穩唔到
唔該師兄
感激
回復 支持 反對

加左分,有魚咀正呀 , 跟隊去