請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1343|回復: 17

[樓上骨報告] [紅帽客嫩評] 福樂可愛後生妹Yuki

名稱: Yuki
地區: 佐敦
地址: 福樂6A5 (留意地址,同場有另一位Yuki)
價錢: $600 ($400+$200BM)
服務時間: 60min
新四網址: 無
翻食指數: 8/10

小弟新加入左幾日啦,睇到唔少師兄報告,心郁郁想試下樓上骨係點,於是琴日下晝就前去其中一個熱點福樂朝聖。

上到去,不得了。十幾層樓都有做樓上骨既粉紅小巷,各式服務宣傳令人花多眼亂。咁我有MARK低幾個好多師兄推崇既囡囡既地址既,可惜一如預料全部都掛牌,BOOKING都做唔切點輪到我呢D walkin客丫。於是就諗住轉而去試下D我無睇過報告既囡囡咁,由十幾樓一路行到去六樓都無咩心水,正當我諗住放棄時,我就遇到本文既主角--YUKI啦。

YUKI既香閨位於6樓A巷既巷尾,門口大大隻字寫住「雞排妹」。我抱住觀望既心態按左門鐘啦,開門既一位身穿黑白女僕裝既年輕小肥妹。囡囡上圍係服裝既襯托下更顯豐滿,雖然就唔似雞排妹,但成個人比人一種好可愛既感覺(萌!)。於是我唔諗咁多,就入閘啦。

入到閘我就實話實說:「我第一次上來樓上骨呀,大開眼界。」囡囡就唔係好信,笑笑口話我呃佢。咁循例我就去沖涼啦(無侍浴),抹好身就乖乖咁聽佢吩咐躺上骨床上面。

PART 1: 骨技呢方面老實講我唔識評呀,但感覺上佢無HEA係用力按足的。一路比佢按,一路抽下佢水摸下大脾,一路同佢吹下水。佢話以前係大場度學過,但太辛苦所以轉左來做樓上骨咁,我諗技術上應該有咁上下水準既。

PART 2: 囡囡解甲後好大個波餅送上來,白滑柔軟(應是真波),仲要有粉紅乳頭,我即刻好似後生廿歲咁想食人奶。詳細情形唔講太多,搞完一輪後完事比家用,再吹左一陣水我就閃人了。

後記:
1. 據囡囡所講,個「雞排妹」係有客覺得佢似所以加上去,唔係佢自安既。
2. 有禮貌,好傾,整個過程身體上同精神上都舒服。
3. 我走果時都有熟客約左過來,walkin可能都唔係咁易呀。 (好彩的樓主)
4. 價錢 $400=DUP+HJ 45min ; $600=DUP+BM+HJ 60min ; $700=DUP+BM+夾腸+HJ 60min ; 仲有個$2000 2小時VIP服務唔知係咩呢?

評分

參與人數 8威望 +140 金錢 +296 實力 +140 信賴 +140 貢獻 +140 收起 理由
newcomer24 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10
wanna_kiss + 25 + 100 + 25 + 25 + 25 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
amiar + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 加分鼓勵
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
小Fei機 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

感謝師兄分享,感覺不錯
回復 支持 反對

嘩,二千蚊兩粒鐘VIP服務,呢個餐好貴喎!

BTW,謝謝分享

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +180 實力 +50 信賴 +50 貢獻 +50 收起 理由
love33 + 50 + 180 + 50 + 50 + 50 絕對贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

2000VIP服務有的貴..
回復 支持 反對

$2000!? 就真的要睇下所謂VIP的服務內容是什麼。。。
回復 支持 反對

大約咩年紀::有全套嗎?
回復 支持 反對

君林天下 發表於 2018-9-13 18:48
大約咩年紀::有全套嗎?

大約廿尾,無全套
回復 支持 反對

軟熟大波加pink lin,好吸引呀………

不過VIP就做唔到喇………
回復 支持 反對

雞排妹都walk in到
行運行到腳指尾
回復 支持 反對

Yuki係咪減左價? 我上次90分鐘要1000
回復 支持 反對

edmondwyc 發表於 2018-9-13 20:22
行運行到腳指尾

唔好唸到嗰市道咁好啦
回復 支持 反對

amiar 發表於 2018-9-13 20:32
Yuki係咪減左價? 我上次90分鐘要1000

無留意90分鐘要幾錢呀... 唔好意思
回復 支持 反對

edmondwyc 發表於 2018-9-13 20:22
行運行到腳指尾

佢好紅? 我新人,唔係好知行情呀 > <
回復 支持 反對

simonedirosso 發表於 2018-9-13 22:03
無留意90分鐘要幾錢呀... 唔好意思

冇緊要^^ 反正我都吾會反食yuki
我自己同囡囡吾太夾
回復 支持 反對

Yuki真係唔錯,後生可愛,識dup又冇冷場。
翻食list top2。
回復 支持 反對

newcomer24 發表於 2018-9-15 11:21
Yuki真係唔錯,後生可愛,識dup又冇冷場。
翻食list top2。

師兄都喜歡Yuki呢 ^ ^
唔知Top 2另外一位係邊個?
回復 支持 反對

simonedirosso 發表於 2018-9-16 01:50
師兄都喜歡Yuki呢 ^ ^
唔知Top 2另外一位係邊個?

另一個係發利baby。之前有岀過報告,有興趣可以去睇下。
回復 支持 反對

都算高消費,但係pink lin真係好吸引
回復 支持 反對