請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1960|回復: 19

[酒店賽後報告] 像Pokemon一樣會進化的癡女 , HH Kathy

公司代號: HH
美少女編號: Kathy
地區: HMT
價錢: 1000
服務時間: 45
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=16054
翻食指數: 200/10

之前第一次搵女女叫155, 上次太爆約唔到, 今次好在即日都有時間夾得岩, 可兒姐算係唔錯既客服, 要遲 10 分鐘預早 個半鐘就話我知等我唔使等咁耐, 女女之前雙飛食過, 已經好淫, 今次一開門就, eee...係唔係入錯門, 有個著套裝加高爭鞋既女仔既, 入到先至真係155黎, 睇到佢咁都無野好講 , 真係硬晒, 主動比佢車左落黎, 車左陣先報鐘, 一除左Miss 套裝, l里史內衣絲襪, 吊....真係頂唔到咁既look . 真係飛撲埋去, 點知女女比我先一步撲左埋黎 又車又綴又了細路, 呢個好AV既場面, 我跟本就係比佢擒緊, 比佢玩得咁上下, 轉新叫我賴, 一線飽係唔錯既, 賴得佢舒服真係好肉緊咁, 玩左陣, 羅左隻震蛋出黎, M字係床度玩, 我吊,....叫我chok著比佢睇, 佢玩到振左幾振後叫我唔好chok, 快啲入黎唔好等, 等唔切, 埋芽車住埋, 口技進步左唔少, 絕蛋咩都有, 玩玩下就上套, 先女上, 半邊燒鵝脾, 佢仲住動叫去鏡前面玩, 佢想睇下自己有幾淫, 玩玩玩玩到唔知時候, 過左少少鐘可兒先打黎比女女叫時間到, 無辦法就係咁衝注出野走人, 最後比人話左兩句, 要下個師兄等我20 mins, sorry 係度要道個歉比個位師兄先

女女 真係有無限空間進化, 以為只係上次咁癡, 點知今次更俐害, 期待下次黎有更新既表現,(其實距以經話左每次會有進步, 因為真係好享受呢份工) ,近期係必食之選, 好耐無寫咁多字, 但呢個女女真係值得去推比其他人, 等師兄體驗下男優既工作

評分

參與人數 6威望 +123 金錢 +425 實力 +118 信賴 +118 貢獻 +120 收起 理由
freetofree + 5
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
mondeauville + 15 + 80 + 15 + 15 + 15 用心發帖
ohohohoh + 13 + 40 + 13 + 13 + 15 用心發帖
學生哥哥 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5
candence + 30 + 300 + 30 + 30 + 30 絕對贊同

查看全部評分

回復

個樣得唔得?
係咪 B 波仔?
回復 支持 反對

呢件真係幾得, 可無限返食都有新驚喜既女女
回復 支持 反對

Killer_T 發表於 2018-9-13 10:44
個樣得唔得?
係咪 B 波仔?

吸手B, 樣係ok , 唔靚, 但唔醜, 起碼無AQ有啲話掂既女, 真係去到醜既地步
回復 支持 反對

以為不停進化只會喺動畫裏面出現 原來係現實世界都有咁正嘅囡囡
回復 支持 反對

HerryPotter 發表於 2018-9-13 11:30
吸手B, 樣係ok , 唔靚, 但唔醜, 起碼無AQ有啲話掂既女, 真係去到醜既地步

聽落幾好
點解唔係大波架
好似好多時都係有大波就唔淫
淫就無大波
回復 支持 反對

Killer_T 發表於 2018-9-13 12:22
聽落幾好
點解唔係大波架
好似好多時都係有大波就唔淫

每個人要求唔同, 好難完美. 睇下老虎就知
回復 支持 反對

呢d咁正嘅痴女,返食多幾次都唔會厭