請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1320|回復: 5

[樓上骨報告] 番吃福英betty

名稱: Betty
地區: 北角
地址: 北角 英皇道379-381號福英大廈 21樓D室3房
價錢: 800
服務時間: 60min
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15769
翻食指數: 8/10

過程: 由於上次試過唔錯 小弟亦曾出過報告 今次再試食佢其他服務 (上次是機餐 ) Whatsapp預約順利 到門口再問佢上得未 亦收到好有禮貌回覆 上到去就好熱情打招呼 可能去過熟絡左 我都唔客氣抽下水先 牆上有多款服務提供 ( 之前報告好似提過 ) 亦寫明時間有60/90分 明碼實價
抽水完畢就自己沖涼 順帶一提是毛巾是有獨立膠袋包著 非常衛生 讚
Dup骨方面本人經驗唔多 betty會問邊個部位較累 力度方面也適中 haha可能我唔受力 其間都有傾有講 有時挑逗下你 都幾過癮 dup完全身就推油 ok舒服 尤其按前列腺 大家一定要試 但小弟更期待part2
Part2方面我唔想講太多 各位師兄去參透下 可能熟絡左 大家都放左好多 女友feel強烈左
完事後都係沖涼著杉家用果啲程序啦 見番食咁好feel小弟都想再出個番食報告分享比大家
樣貌: 7.5/10 順眼樣少似av女優希崎
身形:160高 34D 魔鬼身形
包交完畢

評分

參與人數 7威望 +97 金錢 +167 實力 +100 信賴 +92 貢獻 +92 收起 理由
randommemory + 24 + 3
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
Keroro88 + 11 + 60 + 11 + 11 + 11 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Danlee + 1 + 3 + 1 + 1 + 1 睇相身材真係好魔鬼
謎語人 + 5 + 10 + 5 用心發帖
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

想問下相貌年紀係點呢?
回復 支持 反對

北角唔就腳,冇緣
回復 支持 反對

60mins 價錢真係有點貴,不過師兄開心就最好啦
回復 支持 反對

有機會要試試是也!
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
可惜太遠,如果去開果邊有緣見吧。
回復 支持 反對