請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1736|回復: 25

[酒店賽後報告] HH BING (解鎖個人成就)

公司代號:HH
美少女編號:BING
地區:MK
價錢:1000
服務時間:1小時
新四網址:
翻食指數:15/10
呢個係小弟第一個報告。因bing太正,(又幫我解鎖幼幼成就,唔出唔得)
小弟蘿莉貧乳控,要大波既師兄可以上一頁
講返bing先,去到等多一陣上得。一上到去開門,相同真人差好遠,真人可愛好多,笑容好好。即刻入閘,佢真係好女友feel。一入去又拖手又攬又錫,摸下上面,再摸下下面,嘩,濕濕地既。話說bing隻手好凍,等我拖住佢手仔去沖涼比d溫暖佢先。

沖涼好仔細,個衰妹一路洗,一路車。洗背脊時個衰妹用個波波幫我洗洗,隻手就洗我細佬。我又洗下佢 佢又洗下我,愈洗愈濕。最後沖身拖手出返去。

出到去,佢幫我吹,我個人就犯賤,唔鐘意比人吹。反而鐘意服侍女女,摸到佢地呻吟真係好有成就感。我由頭錫到佢落腳,佢就夾住我要我繼續錫。終於錫到佢話頂唔住,想要。就上套入洞,一入個水簾洞,好迫,未試過咁有feel。女女追車一路車一路插。玩到愈黎愈多水,轉個姿勢先。去到塊鏡前,又一路車,一路插。最後又返返上床,就黎升空時,我問佢想我射邊,個衰妹話。。。留返師兄門自己試啦。跟住就射左好多出黎,佢仲叫我下次搵佢要再留多d比佢咁話。攬住車左陣又去沖涼,佢真係女車神黎,由頭車到尾,小弟好鐘意大車,所以我比左好高分佢。而且佢表情多多又可愛,又挑皮,翻食首選。

交低家用,好快走左,因囡囡話我係第一個客,佢岩岩醒,野都未食,我唔忍心餓親女女。走時又車多2下。

問囡囡幾時走,佢話唔知,想試有服務既幼幼既師兄好快d行動,呢個價物超所值。

贈各師兄
人生得女須盡歡,莫使女女空對月。
天生我J必有用,千金散盡還復來。
寬衣解帶且為樂,會須一戰三百回。
岑夫子,丹丘生,
將進陰,君莫停。
與女插一Q,請君為我側耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長插不願走。
古來聖賢皆寂寞,惟有嫖者留其精。

評分

參與人數 7威望 +125 金錢 +285 實力 +125 信賴 +125 貢獻 +125 收起 理由
baltan + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 精采文筆
mondeauville + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
gaochan + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 精采文筆
liwe2017165 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Watson + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 絕對贊同
Storm + 5 + 15 + 5 + 5 + 5

查看全部評分

回復

點解我打左勁大篇 冇哂嫁已補回失去文字
回復 支持 反對

真係有咁正??就要去試
回復 支持 反對

恭喜師兄 食到個岩自己心水
回復 支持 反對

師兄~有冇微信可以分享一下?
回復 支持 反對

師兄好文采
回復 支持 反對

gordongordon 發表於 2018-9-9 20:20
師兄~有冇微信可以分享一下?

打去A準到。A準會比微信你約。
回復 支持 反對

09112 發表於 2018-9-9 21:45

HH 我找不到啊~哈哈
回復 支持 反對

09112 發表於 2018-9-9 21:45

HH 我找不到啊~哈哈
回復 支持 反對

咁就真係快快手試下先
回復 支持 反對

有諗過試,但睇相好似一般
回復 支持 反對

ching!好詩!!
回復

由頭車到尾.. 正喎.. 不過應該走左.. 要等下水
回復 支持 反對

嘩,可以由頭車到尾真係爽到爆
回復 支持 反對

有無限大車真係可以加好多分
回復 支持 反對

恭喜ching食到正野! 已加分支持!
回復 支持 反對

多謝c-hing分享。
睇完各位嘅包膠,以後吾使去㩒鐘
回復 支持 反對

太幼唔啱我。
回復 支持 反對

可以由頭車到尾真係加好多分
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccccccccccccccccccc
seems niceee!
回復 支持 反對