請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 775|回復: 7

[樓上骨報告] 放工鬆一鬆之發利Baby

名稱:Baby
地區:尖沙咀
地址:發利203室
價錢:600
服務時間:50-60分鐘
新四網址:冇
翻食指數:8.5/10
最近鐘意dup骨多於全套,於是就去左福樂,發利果邊走左個圈。咁奇怪既事就黎喇,平時按鐘一仔正常都會開門,去按樓上骨反而食左幾次閉門羹;可能囡囡認為後生仔按鐘通常都係想做全套而唔係Dup骨岀火。
其實Dup骨都幾好丫,傾計又傾耐d,又唔使擔心太快爆蝕左鐘。

講返今次主角,目測27-28,相頭會俾8.5/10,尤其是放左頭髮落黎幾靚女。但發利靚女多,競爭大,相對黎講算中上。身材8.5/10,有前有後,小小baby fat,幾好攬。

先講part 1,幾好力,會用手肘,指力都不錯,穴位,繃緊的位置都能按得到位。如果對於唔太受力的師兄黎講力水可能會大左小小,但亦因為咁而按得鬆小弟頸同膊頭位。小弟第一次去話唔受力,佢亦都有細力mode提供。
part 2,基本dup+岀火為500,夾腸加100。性價比於發利黎講算高;指甲r背有觸電感,然後再按一下會陰,錫左右兩點起機。到依個位已經200%硬度再解甲落油夾岀,整個過程十分舒適享受。

服務評分為8.5/10,囡囡算就得人和健談,想静静地諗下野的時候亦唔會打擾你,因此已翻食幾次。除左part 1,2應該仲有bm,part 3依d升級服務,不過小弟就未試,如果有師兄試左不妨分享下。

評分

參與人數 4威望 +90 金錢 +170 實力 +90 信賴 +90 貢獻 +90 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
迷途小黑羊 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

去多幾次 用誠意打動baby part3一定在望
回復 支持 反對

哈哈,你好專一,希望有日你兩個都有feel 時,會有昇級服務啦。
回復 支持 反對

本來就有,不要說到本來冇去多幾次會變有!
回復 支持 反對

感謝師兄的報告
回復 支持 反對

baby fat, 幾好攬…………D fat在那裡裡呢?? 胸前那一對???
回復 支持 反對

迷途小黑羊 發表於 2018-9-9 01:11
哈哈,你好專一,希望有日你兩個都有feel 時,會有昇級服務啦。

baby話有次佢個客dup dup下覺得岀火唔夠喉臨時加錢做part 3;
可能有朝一日我都會把持不住試埋
回復 支持 反對

Danlee 發表於 2018-9-9 09:51
baby fat, 幾好攬…………D fat在那裡裡呢?? 胸前那一對???

胸是有一定大小的,否則也没法做夾腸。
整體我會形容為小小豐滿,但不是胖的那種。
回復 支持 反對