請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2093|回復: 9

[樓上骨報告] 金輪elaine 開心揼個骨

名稱:Elaine
地區:
地址:金輪15/F
價錢:
服務時間:90
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=10528&type
翻食指數: 8/10

小弟第一次出報告,可能寫得唔好請大家多多包涵

去elaine 度就好多次,越嚟越難book, 我就鍾意晏晝上去小人少少

相頭: 6/10 姐姐順眼
身材: 9.5/10 呢個真係無得輸, 大大對車頭燈
服務: 8/10 小弟要求低,揼得舒服就可以
環境: 6/10 大單位,但係同個師兄講嘅一樣水壓唔多得

Part 1: 我就唔詳細講, 我就覺得幾舒服, 因為我唔受得力所以我通常叫佢細力少少, elaine 都會有問力度啱唔啱, 我就習慣會女女吹水,佢個人都算健談.

Part 2: 就會校暗d燈, 掃下pat pat, 有洗面奶, 睇住一大堆導彈係你面前,感覺係好爽. 今次有做part 3 ,但係唔係好似人人都有, 所以我就唔詳細講, 鍾意巨乳嘅人好啱

總括嚟講, 雖然佢加咗價有d貴,但係都值得一試既, part 1,2 都有好既體驗,鍾意巨乳嘅可以一試
第一次出報告,希望大家可下分俾小弟

評分

參與人數 4威望 +90 金錢 +196 實力 +90 信賴 +90 貢獻 +90 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
正六七 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

佢對波冇得輸
回復 支持 反對

身形瘦底定肥底?
回復 支持 反對

真係好雙乳
回復 支持 反對

靚仔真好!
回復

可以玩消失豐乳中
回復 支持 反對

elaine泵得好好,身材更加唔洗講,
有次佢幫Lock頸,個後尾枕勁爽
不過要等入時唔太好,隔離多人出入
回復 支持 反對

E級導彈吾系講笑
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
真係係咪大波過相?? 睇相好似唔係好大...
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
ching
幾錢落樓?
回復 支持 反對