請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1960|回復: 12

[樓上骨報告] 福樂yuki 抓龍筋之旅

名稱:yuki
地區:佐敦
地址:佐敦福樂大廈
價錢:600
服務時間:1hr
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=8343
翻食指數:8/10事關小弟好耐無揼過骨,大陸呢排又打大風,所以諗住試試係香港揼骨,咁睇左好多師兄報告之後知道佐敦有個好地方多選擇既,所以就揀左yuki啦。
準時一入去,見到真人,3十幾,樣係順眼人妻feel,身材標準,不過呢啲唔係重點,事關今次主要係試下抓龍筋既威力。
Part1:佢招呼完我沖涼就幫我按,一睇佢按既手法就知係大師傅級數,由肩膀按到腳,之後到腳按到頭力度都係十分舒適,全程按到啪啪聲,個人都慢慢鬆哂。
之後就係到重點,抓龍筋!!
其實抓龍筋係一件好複雜既事,yuki好似做老師咁樣,一路幫我按一路講解穴位既所在地方,不過我到而家都唔記得哂啲位置,仲之佢話抓龍筋主要係按你巨龍既神經線,果啲神經係操控你硬唔硬既,佢按既力度好好,唔會話痛。之後佢幫我按埋前列腺既地方,話會令你射精更犀利更遠,同小便都會更暢快,事後試完都證明左係work既,佢既技術十分了得!!
Part2:咁按完緊係要試下威力啦,佢hj既技術都好高超,加埋夾腸仔,無幾耐就比佢搞掂左,而射果陣真係犀利左!!
總結黎講今次既體驗係十分滿意既,想要試下呢個傳統既絕學既師兄就要搵下佢啦

評分

參與人數 7威望 +115 金錢 +236 實力 +113 信賴 +114 貢獻 +115 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
CTK + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
Danlee + 1 + 2 + 1 + 1 + 1 可以更犀利
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
nbadotcom + 4 + 8 + 2 + 3 + 4 用心發帖
Galaxy69 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

我真係唔知wo,我都係琴日睇post試完先分享下,師兄話濫用又會唔會誇張左
回復 支持 1 反對 0

而家個個報告都話抓龍筋 真係濫用到咩咁
回復 支持 0 反對 1

被yuki搞完可以更犀利、真係要試試
回復 支持 反對

0810141 發表於 2018-9-7 15:03
我真係唔知wo,我都係琴日睇post試完先分享下,師兄話濫用又會唔會誇張左

一D都冇濫用, Yuki 係堅識按識抓.
回復 支持 反對

信蜜糖兄
加分支持
回復 支持 反對

CTK 發表於 2018-9-8 00:26
信蜜糖兄
加分支持

Yuki 係我第一個褔樂囡囡,堅識揼,果招拱橋好過瘾。
仲記得第二次揼時,最尾俾佢一嘢坐上來,當時餐牌冇全套。
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-9-8 01:25
仲記得第二次揼時,最尾俾佢一嘢坐上來,當時餐牌冇 ...

打真軍?

回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-9-8 01:25
仲記得第二次揼時,最尾俾佢一嘢坐上來,當時餐牌冇 ...

咁正
我都要去試下
回復 支持 反對

非也,非環吹後坐上來。
回復 支持 反對

陳仔 發表於 2018-9-8 06:41
咁正
我都要去試下

依家有C餐啦。
回復 支持 反對

未試過佢C餐!
回復 支持 反對