請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1276|回復: 6

[樓上骨報告] LawTong識嘆日記>喺福樂7樓搵個好大波嘅晶晶一齊碧波蕩漾

>名稱: 晶晶
>地址: 佐敦道19-21號福樂大廈7樓A室5房
>價錢: 900
>服務時間: 90mins
>新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=9677
>翻食指數: 85%

>前言: 唔知點解今日喺屋企特別得閒, 又未瞓得著, 咁就寫多份報告同各位師兄交流交流下啦。依家諗返起原來自己近大半個月玩得好密下。真係做男人咸濕, 個銀包會好快乾塘。

過程 > 難得有日可以提早放工 > 家中老虎又唔知道我早放 > 於是我就快閃福樂一轉 > 洗樓去到7樓A巷尾房見有師兄出閘 > 我就自不然伸手按鐘睇下八下 > 眼見前面有兩包大米脹卜卜 > 喺細佬控制大腦之情況下就入閘 > 例牌傾下計博混熟下 > 之後就除衫一齊沖涼 > 沖涼時已經忍唔住對佢揸揸摸摸 > 估唔到佢會還擊攪我細佬作回敬 > 沖完就上床 > 佢先溫柔掃下我背 > 會問我有無邊度攰啲 > 然後就由肩按起 > 力度算唔錯 > 手勢亦可以 > 按到我鬆曬至捨得停手 > 推油開始 > 落油唔算多 > 唔會攪到背脊太油膩 > 推得幾落力下 > 加上佢手多掂下我敏感部位 > 推到我團慾火出曬來 > 然後佢好柔情咁抓下掃下我個屁股 > 再攪下我細佬 > 又R下我春袋 > 清理啲油漬之後就過床 > 錫我兩lin就唔少得 > 跟手佢伸手拎膠袋 > 為我細佬慢慢笠上 > 好俾心機同我吹返首蕭 > 仲附送深喉 > 真心舒服到有啲難頂 > 難頂在我怕會早洩無得開大 > 我示意晶晶瞓底俾我玩陣佢大波 > 順便俾自己細佬回回氣 > 跟手我細佬就男上同佢妹妹結合 > 插插插插插插插 > 啪啪啪啪啪啪啪 > 然後順便烏底自己個頭落去佢胸口 > 玩下洗面奶 > 轉女上俾佢騎 > 睇佢對大波fing fing下 > 滿足曬我觀感 > 最後嘗試後推佢 > 晶晶屁股又圓又大 > 所以我跟她的交配再度產生啪啪聲 > 再夾雜住佢啲微弱嘅呻吟聲 > 啪啪啪啪啪啪啪 > 估計都啪啪啪左10分鐘 > 跟住就打左個冷震 > 再一次喺福樂大廈順利留底我啲暖笠笠嘅子孫。

>樣貌: 順眼, 有女人味
>年齡: 大約33至35
>身材: 好大波呀, 好大波呀, 好大波呀 (真係重要野要講3次)
>服務: Part.1不過不失, Part.2碧波蕩漾
>技術: 唔係揸流灘技師, 揼完仍然會鬆到下
>價錢: $900有90分鐘, 有骨揼, 又有開大, 差唔多啦, 仲想點?

>閃卡: 晶晶當日話唔想影相, 所以無得公諸同好去分享
>評分: 希望我呢份報告無閃卡, 我仍然會得到新四師兄嘅加分祝福

評分

參與人數 9威望 +164 金錢 +395 實力 +155 信賴 +164 貢獻 +155 收起 理由
gaochan + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 + 30 用心發帖
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
EddieAu + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
ilovepsppsp9394 + 9 + 9 + 9 用心發帖
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Galaxy69 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

add points sin , how is her age ? o
回復 支持 反對

我洗樓見過晶晶, 確實好大波
回復 支持 反對

大波晶晶係正既
回復 支持 反對

想問下ching晶晶大定琪琪大(波)
回復 支持 反對

無相都加分啦!
回復 支持 反對

講到咁正搵日真係試試先
回復 支持 反對